Sprekers bij De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Over de sprekers

 1. Christian Burgers

  Christian Burgers

  Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij universitair hoofddocent Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. In dit CSC-webinar reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.
 2. Mieke Kerkhof

  Mieke Kerkhof

  Mieke Kerkhof (1962) werd geboren in Twente en is sinds 1998 gynaecoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Haar leven lang heeft zij oog voor positieve emoties; haar antenne is altijd uitgeschoven. Zo vangt zij bijzondere voorvallen op en deelt ze genereus met iedereen die het horen wil. In haar eigen praktijk beleeft ze van alles en de (papieren) krant leest zij met een schaar. In 2012 bestond de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) 125 jaar. Mieke Kerkhof stelde toen een jubileumbundel samen met citaten en anekdotes, afkomstig van de werkvloer van gynaecologen. Onder de titel ‘Even ontspannen, mevrouw’ verscheen een publieksversie van dit boek in 2014 bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam met een voorwoord van Brigitte Kaandorp. Later volgde ‘Klaar is Kees’, gevuld met anekdotes rondom het levenseinde, met een voorwoord van Youp van ’t Hek. Mieke Kerkhof heeft meer dan 50 NRC ikjes gepubliceerd en is daarnaast columnist van NTOG, Arts en Auto en het KBO ouderenblad. Op 9 januari neemt deze bevlogen gynaecoloog je mee in haar wereld waarin humor haar op de been houdt in lastige situaties. Zij houdt een voordracht over de twee zekerheden in het leven. (foto: Suzanne van der Kerk)
 3. Wieneke Buurman

  Wieneke Buurman

  Wieneke Buurman is voorzitter van Logeion. Buurman heeft een kwart eeuw ervaring in het communicatievak en kent het dan ook van binnen en van buiten. Ze heeft verschillende functies als manager van communicatieafdelingen vervuld, zowel bij de overheid (provincie Gelderland) als in het bedrijfsleven (o.a. Endemol Nederland en Datelnet). Van 2005 tot 2010 heeft ze dergelijke functies op interimbasis vervuld, onder meer bij General Motors, ASR, Rabobank en de gemeente Nijmegen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Deelname is gratis en alleen voor Logeion-leden.

Log in om jezelf aan te melden. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 3 januari 2020. Helaas komt het bij onze gratis bijeenkomsten nogal eens voor dat mensen op het laatste moment afzeggen of niet aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om bij no-shows die hun aanmelding niet voor 3 januari 2020 geannuleerd hebben een bedrag van €20,00 in rekening te brengen.

Deel met anderen