Locatie van De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Beeld en Geluid Den Haag

  • Beeld en Geluid Den Haag
  • Beeld en Geluid Den Haag
  • Beeld en Geluid Den Haag
Adres
Zeestraat 82
2518 AD 's-Gravenhage

Beeld en Geluid Den Haag is dé plek waar je de invloed van communicatie ervaart. In november 2017 is het museum na een grootschalige verbouwing heropend. Het museum bestaat al sinds 1929. In dat jaar werd het Postmuseum opgericht als bedrijfsmuseum van het Staatsbedrijf der PTT. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het museum gevestigd aan de Zeestraat, in de voormalige Koninklijke Bazar. Inmiddels is er in het museum veel meer te zien dan de geschiedenis van post en telecommunicatie alleen. Zo zijn er tentoonstellingen over zintuigen, over kunst, de maatschappij en de mens.

Openbaar vervoer
Raadpleeg de bezoekersinformatie van Beeld en Geluid Den Haag voor je reis met het OV. Er rijden trams en bussen vanaf zowel Den Haag Hollands Spoor als Den Haag Centraal.

Parkeren (tegen betaling)
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 of in de parkeergarage aan Mauritskade 4. Je loopt vanaf deze plek in 3 minuten naar Beeld en Geluid Den Haag.

Plan je route met Google Maps:

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Deelname is gratis en alleen voor Logeion-leden.

Log in om jezelf aan te melden. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 3 januari 2020. Helaas komt het bij onze gratis bijeenkomsten nogal eens voor dat mensen op het laatste moment afzeggen of niet aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om bij no-shows die hun aanmelding niet voor 3 januari 2020 geannuleerd hebben een bedrag van €20,00 in rekening te brengen.

Deel met anderen