Over De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Van nieuw initiatief naar traditie

De Logeion-nieuwjaarsbijeenkomst vindt opnieuw plaats in het recent vernieuwde Beeld en Geluid Den Haag. Als eerste zal onze voorzitter Wieneke Buurman plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging toelichten, waarna dr. Christian Burgers (hoogleraar Leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam) zijn maidenspeech voor Logeion-leden houdt over de rol van humor in communicatie.

We sluiten het formele gedeelte af met een bijdrage van Mieke Kerkhof, gynaecoloog bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en kampioen ikjes-schrijver op de achterkant van de NRC. Mieke is voortdurend bezig met taal, humor en woordspelingen. Haar eerste boek 'Even ontspannen, mevrouw' staat vol met grappige verhalen uit haar praktijk, waar zij werkt als gynaecoloog.

Vervolgens heffen we met elkaar het glas op het nieuwe jaar en is er voldoende tijd om oude en nieuwe bekenden te spreken. We hopen op 9 januari samen met jou het jaar 2020 in te luiden. Ben je erbij?

Aanmelden
Deze feestelijke bijeenkomst is exclusief voor Logeion-leden, de toegang is gratis (incl. hapjes en twee drankjes). Het is van belang dat je voor het aanmelden rechtsboven op de Logeion-website inlogt, zodat het systeem je als Logeion-lid herkent. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol is helaas vol in dit geval. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Deelname is gratis en alleen voor Logeion-leden.

Log in om jezelf aan te melden. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij! 

Kosteloos annuleren kan tot vrijdag 3 januari 2020. Helaas komt het bij onze gratis bijeenkomsten nogal eens voor dat mensen op het laatste moment afzeggen of niet aanwezig zijn. Daarom hebben we besloten om bij no-shows die hun aanmelding niet voor 3 januari 2020 geannuleerd hebben een bedrag van €20,00 in rekening te brengen.

Deel met anderen