Over Communicatie in positie – Prof. dr. Betteke van Ruler

Communicatie in positie – Prof. dr. Betteke van Ruler

Wat is jouw visie op communicatie en hoe past die bij jouw rol?

Inclusief het boek ‘Communicatie in positie in 3 stappen’ t.w.v. €34,95.

De kijk op communicatie en de rol van de communicatieprofessional is aan het veranderen. Waarin moet je meegaan en waarin niet en wat betekent dit dan voor jouw visie en aanpak? Hoe zorg je ervoor dat communicatie in de organisatie aandacht krijgt? En dat jouw dienstverlening past op wat nodig is? In dit zeer interactieve CommunicatieCollege stelt Prof. dr. Betteke van Ruler dit soort zaken aan de orde. Volgens haar is er geen standaard voor ons vak, maar moet je je wel realiseren dat de positie die communicatie in de organisatie heeft, alles te maken heeft met de aandacht die ervoor is en de taken die aan de communicatieprofessional worden toebedeeld.

Tijdens dit college doet Betteke voorstellen hoe jij jezelf als communicatieadviseur in positie kunt brengen en hoe je beter tot je recht kunt komen als deskundige gesprekspartner. Zij ziet communicatie als een basisproces en zelfs als een productiefactor. Hoe zie jij dat eigenlijk? Wat betekent agile werken, de dialoog aangaan en je bemoeien met de purpose van de organisatie, om maar eens een paar kwesties van vandaag te noemen? Het wordt gegarandeerd een college met veel stof tot nadenken, mis het niet!


Dit CommunicatieCollege is een initiatief van Logeion en haar Centrum Strategische Communicatie (CSC). Het CSC is de plek waar de communicatiewetenschap en -praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten (van universiteiten, hogescholen en particuliere onderwijsinstellingen) en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie. Voor meer informatie, zie de website van het Centrum Strategische Communicatie.
Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 170,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht:
Leden: €85,00
Young Logeion: €42,50
Niet-leden: €170,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 december 2019. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen