Sprekers bij Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?

Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?

Over de sprekers

 1. Erik Voskuijl

  Erik Voskuijl

  Erik is gespecialiseerd in merkbeheer en helpt bedrijven hun positionering te vertalen in naadloze merkervaringen voor hun klanten en werknemers. Erik deed zijn ervaring op het gebied van merkbeheer bij een aantal internationale bureaus. Daarbij was hij ondermeer Marketing Director bij American Express, DTG en woonde hij een aantal jaar in Shanghai waar hij een nieuw verfmerk lanceerde. Vanuit zijn internationale ervaring in branding en merkimplementatie weet hij in zijn huidige rol als Lead Brand Consultant bij VIM Group hoe belangrijk het is om alle onderdelen en belanghebbenden te betrekken bij het merk. Erik is de initiator van het NIMA en Beeckesteijn trainingsprogramma Merkmanagement om merkprofessionals te leren hoe ze een gestructureerde benadering van merkprestaties kunnen implementeren en werknemers daarbij dienen te betrekken.
 2. Michel van Eijnatten

  Michel van Eijnatten

  Met meer dan 15 jaar ervaring binnen het vakgebied, biedt Michel van strategie tot operatie het volledige spectrum van expertise binnen branding, marketing en communicatie. Michel was voorheen Hoofd Marketing & Communicatie bij detacheerder Maandag® en was hij verantwoordelijk voor de rebranding en implementatie van het nieuwe merk in Nederland, Duitsland en België. In zijn huidige rol als Business Director & Brand Consultant bij VIM Group is hij de afgelopen twee jaar betrokken bij merktrajecten voor oa Landal, Geldmaat, Rabobank, Wolters Kluwer en vele anderen.
 3. Tom Janssen

  Tom Janssen

  Tom Janssen is manager Marketing & Communications bij DHL, eerder senior brand manager. Daarvoor werkte hij voor bureaus en adviseerde hij grote opdrachtgevers in de financiële sector, foodservice, retail en overheid over het bouwen en beschermen van het merk. Van merkstrategie, huisstijl en campagnes, tot reputatiemanagement, internal branding en customer experience.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  42,50 
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 oktober 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.