Over Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?

Succesvol merkmanagement, hoe doe je dat?

Praktische uitgangspunten en tips voor het managen van een sterk merk

De laatste twee jaar zien we de aandacht voor merkmanagement in Nederland aanzienlijk groeien. Merkmanagers en directies beginnen te beseffen dat het merk een waardevolle bijdrage aan het bedrijfsresultaat kan leveren. Dat is niet zo gek; consumenten (en medewerkers) weten tegenwoordig feilloos welk merk zijn beloften nakomt en welke niet. En dit wordt naar hartenlust via allerlei media gedeeld met alle positieve en negatieve gevolgen voor het merk. Daarnaast heeft digitalisering impact op de beleving en prestatie van het merk. Veelvoud aan kanalen en interacties en organisatorische veranderingen vragen om een andere kijk op de effectiviteit van merken.

Het nakomen van je merkbeloften creëert vertrouwen en levert aantoonbaar resultaat op. Om dat te realiseren is het noodzakelijk het merk een centrale en strategische plek in de bedrijfsvoering te geven om bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De uitdaging is echter dat het proces van meer oriëntatie op het merk nog onduidelijk is. Hoe werkt dat eigenlijk en wat komt erbij kijken om verbeteringen door te voeren en valkuilen te vermijden? En wat is de impact van de interne merkorganisatie op de merkbeleving, binnen en buiten? Kortom, hoe richten we merkmanagement in en hoe maken we het tot een belangrijke competentie om te groeien in merkoriëntatie?

Kom erachter tijdens deze clinic in samenwerking met VIM Group. Merkmanagementspecialisten Erik Voskuijl en Michel van Eijnatten geven je door middel van theorie en praktijkvoorbeelden inzicht in hoe je merken sterker kunt maken en efficiënter kunt organiseren. Tom Janssen (manager Marketing & Communications DHL) neemt je mee in een praktijkcase.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 85,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  42,50 
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 oktober 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen