Over Leiderschapscommunicatie m/v

Leiderschapscommunicatie m/v

Beter adviseren, meer impact

Deze masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met Platform Communicatie Rotterdam.

Als zaken echt ingewikkeld worden neemt de roep om leiderschap toe. Maar hoe adviseren we onze directies en/of bestuurders als het er echt op aankomt en het spannend wordt? Begrijpen we dan waar het om draait bij leiderschap? Hoe helpen we hen het goede verhaal te vertellen op het juiste moment met de juiste tone-of-voice? En hoe sluiten we goed aan bij hun eigen stijl?

Op 25 november hebben we Manfred van Doorn (een internationaal actief leiderschapstrainer) en Rozemarijn Dols (auteur van o.a. het boek Is the lady for the turning?) uitgenodigd voor een, in meerdere opzichten, bijzondere masterclass. Over verschillen tussen mannelijke- en vrouwelijke leiderschapscommunicatie maar ook over de kracht van verhalen, betekenisgeving, de impact van goede communicatie en humor. Hun jarenlange ervaring staat garant voor veel inzichten. Maar ook de vorm waarin deze masterclass wordt aangeboden door Logeion in samenwerking met Platform Communicatie Rotterdam (PCR) is bijzonder. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden verwerken de sprekers tientallen fragmenten uit films en van speeches in hun presentatie. Het MAAS theater biedt daarvoor een mooie en passende setting.

In het tweede deel van de masterclass gaan we samen met moderator Simone Bel (gespecialiseerd in o.a. vrouwelijk leiderschap en jarenlang werkzaam als directeur corporate communicatie PostNL) de opgedane inzichten vertalen naar de praktijk van communicatieafdelingen en ontdekken hoe we met meer impact onze interne opdrachtgevers kunnen adviseren.

Dus wil je weten hoe je jouw directeur, bestuurder of leidinggevende het beste kan adviseren als het gaat om communicatie? Wil je ervaren wat de kracht is van herhaling, humor en goed gebruik van metaforen? En sta je open voor een bijzondere bijeenkomst met veel film en debat? Blok 25 november in de agenda!

Lees hier meer over Platform communicatie Rotterdam.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 165,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 17 november 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen