Over Praktijkcongres: Omgevingswet voor communicatieprofessionals

Praktijkcongres: Omgevingswet voor communicatieprofessionals

Op ontdekkingsreis naar 2021

In 2021 wordt de nieuwe Omgevingswet van kracht. Met deze wet wil de overheid de regels voor ruimtelijke ontwikkeling vereenvoudigen en samenvoegen, met meer ruimte voor lokaal maatwerk en participatie. Dit brengt grote communicatieve opgaven en kansen met zich mee.

Op 4 juli gaan we op ontdekkingsreis. Naar de ambities van jouw gemeente, provincie of waterschap en jouw rol als communicatieprofessional. Geen vast omlijnde eindbestemming tijdens dit congres. Net als de Omgevingswet dagen we je uit, binnen bepaalde kaders, vorm te geven aan de bestemming en de weg er naar toe. We bieden veel reislust, inzicht, overzicht, kennis en inspiratie. Met een diversiteit aan workshops nemen we je mee in de strategische dilemma’s en uitdagingen, maar ook praktische informatie behorend bij de invoering van de Omgevingswet.

Een dag voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie net ontdekt heeft waar de afkorting OW voor staat. Ga je mee op reis naar 2021? Thuisblijven is namelijk geen optie.

Dit congres is een samenwerkingsverband tussen Logeion, gemeente Rotterdam, Ministerie van BZK (programma Aan de slag met de Omgevingswet) en met medewerking van VNG.Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 95,00

De Logeion-waardebon is niet geldig voor deze bijeenkomst

Kostenoverzicht
:
Leden:   95,00
Young Logeion: € 45,00
Niet-leden: € 95,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 26 juni 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen