Sprekers bij Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie

Over de sprekers

 1. Anke van Vuuren

  Anke van Vuuren

  Anke van Vuuren is directeur van de faculteit (“cluster”) Management en Bedrijf bij Hogeschool Leiden. Zij leidt het project “Toekomstbestendig onderwijs” waarin de taal van de bestuurskamer samenkomt met 21e vaardigheden in een digitale omgeving. Zie ook meer hierover in deze clip: https://www.youtube.com/watch?v=vcCOI6z8W8U.
 2. Hans Siepel

  Hans Siepel

  Hans Siepel is zelfstandig communicatieprofessional en geeft lezingen en trainingen op het gebied van crisiscommunicatie. Hij schreef een aantal boeken. Twee leerboeken op het gebied van de crisiscommunicatie en overheidscommunicatie. Daarnaast is hij auteur van een viertal andere boeken op het terrein van de hermetische wijsheid. Onlangs publiceerde hij samen met Frank Regtvoort het boekje Transitie 33. Hans Siepel startte zijn loopbaan in de politiek (PPR, GroenLinks) en werkte later o.a. voor de NS en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
 3. Peter Smit

  Peter Smit

  Peter Smit (1960) werkt sinds 2000 als zelfstandig communicatiestrateeg en is gespecialiseerd in risico- en crisiscommunicatie. Hij was onder andere betrokken bij de vuurwerkramp van Enschede, het balkondrama in Maastricht, de rellen in Ondiep en het trapincident in het centrum van Utrecht. Daarnaast was hij bestuursvoorlichter en woordvoerder bij verschillende gemeenten, provincies en in de corporatiewereld. De laatste jaren werkt hij voor bedrijven in de vitale infrastructuur; netbeheerder voor gas en elektriciteit Stedin en Vewin, de vereniging van drinkwaterbedrijven in Nederland.
 4. Piet Hein Coebergh

  Piet Hein Coebergh

  Piet Hein Coebergh (1966) is Lector PR & Social Media aan Hogeschool Leiden en docent aan de Erasmus universiteit. Hij studeerde bedrijfskunde, bestuurskunde en rechten en promoveerde op het communiceren van strategie. Daarnaast werkt hij als consultant namens Lewin associates. Hij publiceerde diverse boeken onderzoeken en artikelen waarvan de meeste hier gratis zijn te lezen. https://www.hsleiden.nl/pr-en-social-media/publicaties/index

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  65,00 
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 5 juni 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen