Over Purpose: werk met waarde

Purpose: werk met waarde

De communicatieprofessional als Chief Purpose Officer

Purpose is hot. Organisaties gericht op een hoger doel hebben een sterkere reputatie. Niet voor niets oriënteren veel organisaties zich op hun ware betekenis. Tegelijkertijd is het afbreukrisico groot: te grote woorden leiden tot het verwijt van 'greenwashing'. Hier ligt een belangrijke opdracht voor de communicatieprofessional, namelijk: word Chief Purpose Officer. Hoe? Blok 6 juni in je agenda en kom naar deze Vakimpuls.

Een geloofwaardige purpose is relevant voor de samenleving, geloofwaardig vanuit de organisatie en concreet voor de individuele medewerker. Dat stelt communicatieprofessionals voor vragen als: is onze purpose wel geloofwaardig? Hoe stellen we medewerkers in staat om met hun persoonlijke betekenis aan de slag te gaan? En: wat is jouw eigen purpose als communicatieprofessional? Aan de ene kant is het jouw taak het hogere doel tot leven te wekken, aan de andere kant is het van belang om de reputatie van de organisatie te beschermen.

In een inspiratiesessie leren Philippine Risch (partner bij Aberkyn, onderdeel van McKinsey en voorheen directeur kantoren ING Nederland) en Inge Massen (Global Director Purpose & Brand bij DSM) hoe purpose werkt en wat je hier als communicatieprofessional mee kunt. Paul Stamsnijder, oprichter van de Reputatiegroep, zorgt als facilitator voor veel interactie met het publiek, zodat de belangrijkste dilemma’s gedeeld kunnen worden. Philippine Risch en Paul Stamsnijder werken samen aan een nieuw boek over dit onderwerp. Het belooft een energieke en bevlogen bijeenkomst te worden. Je krijgt inzicht in wat purpose is en hoe het werken met purpose meer waarde geeft aan je werk.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  42,50
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 mei 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen