Over Trends! – Masterclass Farid Tabarki

Trends! – Masterclass Farid Tabarki

De impact van een snel veranderende samenleving op de rol van communicatie

Vaste structuren en systemen verdwijnen, tijdelijke verbindingen komen daarvoor in de plaats. Wat betekent deze nieuwe samenleving voor leiderschap, de inrichting van organisaties en voor de rol van communicatie? Hoe realiseer je (nog) betekenisvolle verbindingen in een snel veranderende wereld en hoe ga je om met de complexiteit en de snelheid van grote maatschappelijke, technologische en economische veranderingen?

Onderzoeker Farid Tabarki deelt met ons zijn krachtige analyse van de tijd waarin wij leven en de impact die genoemde veranderingen (gaan) hebben op ons denken, ons leven en ons vak. Ontdek hoe je je voordeel kunt doen met het begrijpen van die veranderingen en hoe de rol van communicatie gaat veranderen.

In samenwerking met Rabobank organiseert Logeion een inspirerende masterclass met topspreker Farid Tabarki. Hij neemt ons mee in zijn krachtige analyse van de huidige tijdgeest. Hoe komt het dat vaste structuren en systemen in de samenleving zo snel aan het veranderen zijn? Dat tegenstellingen steeds groter worden en ons vertrouwde ‘midden’ lijkt te verdwijnen? Is er sprake van een vloeibare samenleving waarin we opnieuw moeten leren zwemmen of kunnen we met watertrappelen volstaan?

In deze bijzondere masterclass ontdek je dat je betere (strategische) keuzes kunt maken, wanneer je de tijdgeest en de complexiteit van vraagstukken goed aanvoelt en begrijpt. En gaan we samen met Farid Tabarki en gespreksleider Gerben Vlasveld, research & analytics consultant bij Omnicom PR Group, in gesprek over de betekenis van zijn inzichten voor ons vak en onze dagelijkse werkzaamheden. Waarbij we natuurlijk de verbinding zoeken met de Logeion trends: ‘creating shared value’, ‘always spot on’, ‘van netwerk naar bubble’ en ‘verbeelden en beleven’.

Lees het interview met Farid Tabarki door de redactie van Logeion. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 165,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 mei 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.