Over Goede woordvoering, hoe doe je dat?

Goede woordvoering, hoe doe je dat?

Groeien in je rol als woordvoerder

Het is onderdeel van je communicatiefunctie: vertegenwoordig je organisatie richting de media. Je bent dan eerste aanspreekpunt voor journalisten en verantwoordelijk voor de woordvoering. Dat vereist focus en een serieuze voorbereiding. Hoe blijf je scherp en hou je vertrouwen in je gesprekken met journalisten? In deze interactieve workshop ga je aan de slag met Youssef Eddini, managing partner en mediatrainer bij communicatiebureau Van Luyken.

Als woordvoerder wil je op het juiste moment pieken. Je hebt je eigen doelstellingen scherp (uiteraard!), nagedacht over je boodschap (vanzelfsprekend!) en afgestemd met betrokkenen binnen je organisatie (natuurlijk). Maar dan gebeurt het. Hoe zorg je ervoor dat je te allen tijde bent voorbereid? Deze workshop helpt je daarbij. Journalisten (en publiek) zijn allergisch voor gekunstelde kernboodschappen, opgepoetste pr-verhalen en halve waarheden. Het is een evenwichtskunst: authentiek zijn én professioneel. Het belang van je organisatie dienen én het publiek niet uit het oog verliezen. Je boodschap helder hebben én improviseren op vragen.

Gelukkig zijn er vuistregels die je kunnen helpen bij het bewaren van je evenwicht. De workshop is gebaseerd op het principe leren door te doen. Neem daarom een praktijkvoorbeeld mee uit je eigen organisatie om te oefenen en ga de uitdaging aan! Het principe leren door te doen in combinatie met het geven van feedback door Youssef én de andere deelnemers optimaliseert de effectiviteit van deze workshop.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 115,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 57,50  
Young Logeion: € 28,75
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 september 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen