Over What's going on in Digital? Over community management

What's going on in Digital? Over community management

De communicatieadviseur als community manager

Digitale communicatie krijgt een prominentere plek in de Logeion-programmering. Samen met Frankwatching hebben we onze krachten gebundeld en 'What’s going on in Digital?' ontwikkeld. Online thema's passeren de revue in verschillende kennissessies, in het huis van Frankwatching. Deze sessie staat in het teken van effectief community management.

Als organisatie kun je niet om social media en communities heen. Veel, zo niet alle communicatie gaat via (sociale) netwerken. De communicatieadviseur van tegenwoordig moet dan ook steeds vaker optreden als community manager. Om die rol met verve te vervullen zijn nieuwe competenties nodig. Hoe faciliteer je optimaal alle (sociale) communities? Hoe adviseer je de organisatie? En wat komt er allemaal nog meer bij effectieve community management kijken?

In deze inspirerende sessie deelt community consultant Peter Staal zijn insights over interne en externe communities. Ook komen er inspirerende voorbeelden uit de praktijk voorbij, zoals die van de gemeentes Zeist en Amsterdam, en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM & Co.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 115,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  75,00 
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 maart 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen