Over De communicatieprofessional als trainer

De communicatieprofessional als trainer

Ontwikkel je vaardigheden en groei in je rol

Deze praktische middag-workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met Van der Hilst Communicatie en wordt twee keer per jaar aangeboden. Deze training richt zich op het (verder) ontwikkelen van vaardigheden.

Iedereen communiceert. Of het nou gaat om de ambachtelijke vaardigheden van ons vak (bijvoorbeeld schrijven of woordvoeren) of de zogenaamde softskills, als trainer kun je een belangrijke rol vervullen bij het communicatiever maken van je organisatie. Wordt er (soms of misschien vaker) een appèl op je gedaan om een training te verzorgen? Heb je ambities in die richting en wil je weten of het trainerschap iets voor jou is? Wil je een aantal essentials aangereikt krijgen om een goede training te ontwerpen en uit te voeren? Dan is deze workshop 'train - de trainer' echt iets voor jou! 

Je krijgt antwoord op de volgende vragen: 
• Trainer zijn, wat houdt dat in? Wat moet je kunnen en willen?
• Wat is de essentie van een goede training? 
• Waarover kun je trainingen geven? 
• Hoe kom je van gewenste gedragsverandering naar trainingsontwerp?
• Hoe ontwikkel je een goede oefening? 

De werkwijze
In deze interactieve bijeenkomst werk je aan een eigen ‘mini-training’. Na afloop kun je snel een vertaling maken naar een training die je in je eigen praktijk wilt geven, of misschien al geeft.  

Chris Mulder is gastdocent bij Van der Hilst Communicatie en geeft training en lessen in Schrijven en Presenteren. Daarnaast is hij trainer, adviseur en coach bij bureau Superscript. 

Ben je verhinderd op donderdag 14 maart 2019 ? Deze training wordt ook aangeboden op donderdag 5 september 2019 in Utrecht.

Onze partner:  

In samenwerking met Van der Hilst Communicatie organiseren we een drietal korte en krachtige workshopmiddagen op het gebied van ‘soft skills’: onderwerpen waar je alleen verder komt als je daadwerkelijk aan de slag gaat. Door deze krachtenbundeling wordt er een mooie praktische component toegevoegd aan het programma-aanbod van Logeion. 

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  75,00
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 maart 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen