Over GEANNULEERD Coachend adviseren

GEANNULEERD Coachend adviseren

Ontdek de kracht van een coachende adviesstijl!

Deze praktische middag-workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met Van der Hilst Communicatie en wordt twee keer per jaar aangeboden. Deze training richt zich op het (verder) ontwikkelen van vaardigheden.

Communicatieprofessionals zijn op veel manieren bezig het communicatief vermogen van anderen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door trainingen te geven, workshops te organiseren, 
toolkits te maken etc. En ook door meer coachend te adviseren. Dat wil zeggen: de ander begeleiden, helpen en ruimte geven om zich te ontwikkelen in een bepaalde vaardigheid. Wil jij je repertoire aan coachende adviesstijlen uitbreiden? Wil je weten welke coachende vaardigheden je al makkelijk afgaan en waar je nog winst kunt boeken? Dan is deze praktische workshop over coachend adviseren echt iets voor jou! 

Wat komt er aan bod? 
In deze workshop krijg je zicht op de belangrijkste tools om de coachende adviesstijl succesvol toe te passen. Zoals: 
• de fasen waarin een gedragsverandering /ontwikkeling plaatsvindt en wat jou als coachend adviseur in elke fase te doen staat; 
• hoe je je coachende rol vorm kunt geven door gebruik te maken van gesprekstechnieken die de ontwikkeling van anderen in gang zet; 
• hoe je coaching doelgericht en gestructureerd aan kunt pakken; 

De werkwijze 
Natuurlijk krijg je essentiële theorie aangereikt. Do’s en dont’s vanuit de praktijk. Tevens oefen je in deze workshop de coachende adviesstijl en ervaar je zelf hoe het is om op een coachende manier geholpen te worden met een vraagstuk. De workshop wordt verzorgd door Edi van Gelder en Peter Gons, beiden als senior communicatietrainer verbonden aan Van der Hilst Communicatie.

Ben je verhinderd op donderdag 23 mei 2019? Deze training wordt ook aangeboden op dinsdag 5 november 2019 in Utrecht. 


Onze partner:
 

In samenwerking met Van der Hilst Communicatie organiseren we een drietal korte en krachtige workshopmiddagen op het gebied van ‘soft skills’: onderwerpen waar je alleen verder komt als je daadwerkelijk aan de slag gaat. Door deze krachtenbundeling wordt er een mooie praktische component toegevoegd aan het programma-aanbod van Logeion. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 115,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  75,00 
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 mei 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.