Over Communicatie naar een strategische positie

Communicatie naar een strategische positie

Ontdek je route van uitvoeren naar adviseren

In dit CommunicatieCollege neemt Karel Winkelaar, bestuursadviseur en auteur van het standaardwerk ‘De Communicatieadviseur - naar een strategische positie in de organisatie’,  je mee naar de rol die je als communicatieadviseur steeds meer zult innemen: je bent zowel expert in moderne communicatie én tegelijk vaardig adviseur op beleidsniveau. Je krijgt inzicht in hoe je de laatste communicatietrends daadwerkelijk benut, je organisatie communicatiever maakt en actor kunt zijn in het proces van beeldvorming!

Tijdens het college geeft Karel Winkelaar antwoord op veel gestelde vragen, zoals: wat verwachten bestuurders en opdrachtgevers nu van hun communicatieadviseur? Hoe maak je een hele organisatie communicatiever? En hoe maak je stappen van uitvoerend naar meer strategisch adviserend? Maar ook hoe gaan we realistisch om met discussies als over ‘álles is communicatie’? En in hoeverre passen begrippen zoals een ‘afdeling communicatie’, ‘communicatieplannen’ en ‘doelgroep’ nog wel in moderne communicatiestrategieën? Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder leiding van Dominique van Dam, Letters & Concepts.

Ontdek hoe je invloed houdt op de beeldvorming van je organisatie en hoe je, ondanks de grote veranderingen in het medialandschap, toch de touwtjes nog in handen kan houden.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden:  65,00
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 8 april 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen