Sprekers bij Ethiek in het nieuwe medialandschap

Ethiek in het nieuwe medialandschap

Over de sprekers

 1. Huub Evers

  Huub Evers

  Huub Evers is zelfstandig onderzoeker en publicist op het terrein van de media-ethiek en de interculturele journalistiek, extern ombudsman bij de regionale krant De Limburger, lid van de Raad voor de Journalistiek en van de commissie Ernstige Schade van het Commissariaat voor de Media. Ook is hij gastdocent aan de journalistenopleidingen in Tilburg en Utrecht. Eerder was Huub onder meer lector Interculturaliteit en journalistieke kwaliteit en hoofddocent media-ethiek aan Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Ook was hij docent bij de vakgroep Communicatiewetenschap van communicatie-ethiek aan de Universiteit van Amsterdam en jarenlang (gast)docent aan de Master “Journalistiek in een crossmediale nieuwsomgeving” in Hilversum en Groningen. Hij schreef onder andere de boeken ‘Media-ethiek. Morele dilemma's in journalistiek, communicatie en reclame’ en ‘Kan dat zomaar? Over ethische kwesties in de journalistiek’.
 2. Ivonne Smit

  Ivonne Smit

  Ivonne Smit is customer journey manager, communicatieconsultant, podcastmaker met journalistieke mentaliteit. Vanuit Viatrix stimuleert zij mkb-ondernemers om de medewerkers- en klantervaring fors te verbeteren. Ivonne werkt graag met organisaties die het verschil willen maken, die vooruit willen in de steeds veranderende omgeving.
 3. Nico de Leeuw

  Nico de Leeuw

  Nico de Leeuw is media- en communicatieadviseur, woordvoerder, blogger, spreker en gastdocent. Van origine is hij televisiejournalist en programmamaker, daarvoor heeft hij ook veel gereisd. Na een overstap ondersteunde hij publieke organisaties als communicatie- en mediaspecialist en woordvoerder. Bij Rochdale had hij een belangrijke rol in een van de grootste mediacrises van de afgelopen jaren. Hij ontwikkelde meerdere methodieken en is auteur van ‘Het Handboek voor Nieuwsmakers’ en ‘Jouw nieuws wereldnieuws’. Samen met Jan Merton schreef hij de boeken ‘Van onbeheersbare beeldvorming naar DURF-Communicatie’ en ‘Communicatie en Ethiek’. Subtitel: ‘Betrouwbaar zijn, vertrouwen ontvangen’.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00
Tekstnet-leden € 42,50

Kostenoverzicht:
Leden:  42,50
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Tekstnet-leden: € 42,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 januari 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen