Over De kracht van het onzichtbare

De kracht van het onzichtbare

Leer het onbewuste te gebruiken in je communicatie

Steeds beter weten we hoe het menselijk brein werkt. Ook dat ons functioneren vooral onbewust gestuurd wordt. Als communicatieprofessional gebruik je dit inzicht bijvoorbeeld met nudgen: kleine aanpassingen in context kunnen leiden tot grote veranderingen in gedrag. Maar bestaan er ook manieren om met dit inzicht te werken in complexe situaties? Kunnen we dit inzicht gebruiken om communicatiever te worden in bijvoorbeeld onze contacten met opdrachtgevers of bij veranderprocessen binnen de organisatie?

In deze interactieve bijeenkomst delen Genieke Hertoghs en Ilse van Ravenstein hun ideeën en ervaringen over hoe we het onbewuste vaker serieus zouden moeten nemen. We leren hoe we als communicatieprofessional in onze interactie met anderen effectiever kunnen zijn door het onbewuste vaker in te zetten als factor van belang. We gaan zelf oefenen met ogenschijnlijk simpele maar zeer effectieve technieken. Je gaat naar huis met concrete handvatten die je dezelfde dag al kunt gebruiken om de ander te bereiken!

Wil jij leren hoe je als communicatieprofessional het onbewuste kunt gebruiken om de ander echt te bereiken? Kom dan naar deze interactieve bijeenkomst en ga zelf aan de slag met technieken waarvan jij je nog niet bewust was!

Optionele literatuur:

Impact - De kracht van onzichtbare invloed

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: € 42,50 
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 8 oktober 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen