Sprekers bij Online communicatie in de publieke sector

Online communicatie in de publieke sector

Over de sprekers

 1. Gerda van Galen

  Gerda van Galen

  Gerda van Galen is specialist in content en videocontent. Ze helpt bedrijven en organisaties op het gebied van contentmarketing en zakelijk vloggen. Ook is ze spreker, trainer en auteur van boeken over zakelijk vloggen en contentmarketing.
 2. Guy Stratermans

  Guy Stratermans

  Guy Straterman is partner van Gerry McGovern en is initiatiefnemer van de CustomerCentricIndex.com. Hij werkt voor o.a. Spar Nederland, Natuurmonumenten, Mazda Europe, Stage Entertainment en Diabetesvereniging Nederland. Als consultant helpt Straterman organisaties bij data-driven design. Hij geeft de bezoeker een gezicht en komt op voor de rechten van deze gebruiker: een snelle gebruiksvriendelijke online ervaring. Door cijfers en statistieken van bezoekers op een website, intranet of app te vertalen naar concreet surfgedrag kunnen aandachtspunten, hiaten en bottlenecks geïdentificeerd en aangepakt worden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve en kwantitatieve bezoekersonderzoeken, bestaande datasets en usability research. Om de meerwaarde binnen organisaties aan te tonen wordt steevast begonnen met het vaststellen van doelstellingen en Key Performance Indicatoren teneinde de vooruitgang voor een organisatie inzichtelijk te maken.
 3. Iacobien Riezebosch

  Iacobien Riezebosch

  Expertise over digitale toegankelijkheid heb je niet altijd zelf in huis. Iacobien Riezebosch heeft zich helemaal ingeleefd in de digitale toegankelijkheid. Zij helpt organisaties bij het opbouwen van kennis en bij het opstellen van de plannen van aanpak voor digitale toegankelijkheid. Iacobien is ervaren als geen ander op dit thema.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 1.000,00

Kostenoverzicht:
Leden:  575,00
Niet-leden: € 1.000,00

Prijzen zijn exclusief btw, inclusief overnachting, lunch (2x), diner en ontbijt. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 augustus 2018. 

Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers ligt op 12 deelnemers.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.