Sprekers bij Online communicatie in de publieke sector

Online communicatie in de publieke sector

Over de sprekers

 1. Gerda van Galen

  Gerda van Galen

  Gerda van Galen is specialist in content en videocontent. Ze helpt bedrijven en organisaties op het gebied van contentmarketing en zakelijk vloggen. Ook is ze spreker, trainer en auteur van boeken over zakelijk vloggen en contentmarketing.
 2. Guy Stratermans

  Guy Stratermans

  Guy Straterman is partner van Gerry McGovern en is initiatiefnemer van de CustomerCentricIndex.com. Hij werkt voor o.a. Spar Nederland, Natuurmonumenten, Mazda Europe, Stage Entertainment en Diabetesvereniging Nederland. Als consultant helpt Straterman organisaties bij data-driven design. Hij geeft de bezoeker een gezicht en komt op voor de rechten van deze gebruiker: een snelle gebruiksvriendelijke online ervaring. Door cijfers en statistieken van bezoekers op een website, intranet of app te vertalen naar concreet surfgedrag kunnen aandachtspunten, hiaten en bottlenecks geïdentificeerd en aangepakt worden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve en kwantitatieve bezoekersonderzoeken, bestaande datasets en usability research. Om de meerwaarde binnen organisaties aan te tonen wordt steevast begonnen met het vaststellen van doelstellingen en Key Performance Indicatoren teneinde de vooruitgang voor een organisatie inzichtelijk te maken.
 3. Iacobien Riezebosch

  Iacobien Riezebosch

  Iacobien Riezebosch is politicoloog en werkt al meer dan 15 jaar op het gebied van digitale toegankelijkheid. Ze is mede-eigenaar van Firm Ground, een onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties helpt bij het krijgen van grip op de toegankelijkheid van digitale informatie en diensten. Riezebosch combineert haar uitgebreide theoretische kennis met praktijkkennis en onderzoek. Ze ondersteunt organisaties met advies, trainingen, onderzoek en begeleiding.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 1.000,00

Kostenoverzicht:
Leden:  575,00
Niet-leden: € 1.000,00

Prijzen zijn exclusief btw, inclusief overnachting, lunch (2x), diner en ontbijt. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 augustus 2018. 

Let op: er geldt een maximum van 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers ligt op 12 deelnemers.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen