Over Verdraaide organisaties – Wouter Hart

Verdraaide organisaties – Wouter Hart

Terug naar de bedoeling. Beginnen bij communicatie?

Organisaties willen in deze tijd weer terug naar kernwaarden als dialoog, eigen verantwoordelijkheid en de klant centraal. Terug naar ‘de bedoeling’. Werken vanuit de bedoeling van de organisatie betekent: de denkrichting omdraaien en het bestaansrecht van je organisatie centraal stellen. Regels, procedures en processen zijn echter vaak het startpunt als het gaat om beheersbaarheid van organisaties. Hoe meer systemen, des te meer grip je op de organisatie en op veranderprocessen zou hebben. Maar is dit wel zo? De balans tussen systemen en mensen lijkt zoek, terwijl er juist kansen kunnen liggen in hun onderlinge dynamiek.

In de Masterclass ‘Verdraaide organisaties’ legt veelgevraagd spreker en bestseller auteur Wouter Hart uit hoe we de gangbare managementlogica een draai kunnen geven door meer uit te gaan van de menselijke natuur, en systemen een meer ondersteunende rol te geven. Hart zal het denkpatroon beschrijven achter onze huidige manier van organiseren en zo laten zien dat organisaties verdraaid zijn met een lawine van onnatuurlijke managementlogica als gevolg. Onder leiding van Logeion-voorzitter Wieneke Buurman gaan we met Hart in gesprek over hoe je vorm geeft aan veranderingen in een speelveld dat helemaal gericht is op het navolgen van regels en procedures.

Wil jij weten hoe je als communicatieprofessional een rol kunt spelen in organisaties die weer willen werken vanuit de bedoeling? Kun je met communicatie de dynamiek tussen systemen en mensen versterken? Kom dan op 6 november naar deze Masterclass van Wouter Hart waar hij handvatten geeft om een ‘verdraaide’ organisatie te veranderen.

Bekijk alvast een filmpje van Wouter Hart over Verdraaide organisaties.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 165,00

Kostenoverzicht:
Leden: €95,00 
Young Logeion: €47,50
Niet-leden: €165,00 

Logeion-waardebonnen zijn niet geldig voor Masterclasses.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 oktober 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen