Sprekers bij What the hack!

What the hack!

Over de sprekers

 1. Barend Sluijter

  Barend Sluijter

  Hé, geen foto van Barend? Dat klopt, een beetje cyberexpert staat liever niet overal met zijn/haar foto. Barend Sluijter is coördinerend beleidsmedewerker bij de afdeling Cyber Security Beleid van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. In de afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij de politiek-bestuurlijke verantwoording over uiteenlopende cyberincidenten en -crises. Juist doordat cyberincidenten enerzijds in toenemende mate een onderwerp in de media vormen en anderzijds niet altijd makkelijk uit te leggen zijn is communicatie hierbij een grote uitdaging in dit nog relatief jonge vakgebied. Vanuit de ervaringen in dit vakgebied neemt hij ons mee door recente ontwikkelingen en de effecten die dat heeft op crisiscommunicatie.
 2.  Chris van ‘t Hof

  Chris van ‘t Hof

  Chris van 't Hof is internetsocioloog, schrijver en presentator. Met zijn bureau Tek Tok maakt hij ingewikkelde zaken in wetenschap en technologie leuk. Als spreker en dagvoorzitter heeft hij al meer dan 400 optredens op zijn naam. In 2016 verscheen zijn achtste boek: “Helpful Hackers. How the Dutch do Responsible Disclosure”. In zijn maandelijkse praatprogramma Hack Talk brengt hij de hackers community en het brede publiek bij elkaar.
 3. Peter Smit

  Peter Smit

  Peter Smit (1960) werkt sinds 2000 als zelfstandig communicatiestrateeg en is gespecialiseerd in risico- en crisiscommunicatie. Hij was onder andere betrokken bij de vuurwerkramp van Enschede, het balkondrama in Maastricht, de rellen in Ondiep en het trapincident in het centrum van Utrecht. Daarnaast was hij bestuursvoorlichter en woordvoerder bij verschillende gemeenten, provincies en in de corporatiewereld. De laatste jaren werkt hij voor bedrijven in de vitale infrastructuur; netbeheerder voor gas en elektriciteit Stedin en Vewin, de vereniging van drinkwaterbedrijven in Nederland.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden:   65,00
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 mei 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen