Over What's going on in Digital? Over SEO & analytics

What's going on in Digital? Over SEO & analytics

Het meten en verbeteren van je online vindbaarheid

Digitale communicatie krijgt een prominentere plek in de Logeion-programmering. Samen met Frankwatching hebben we onze krachten gebundeld en 'What’s going on in Digital' ontwikkeld. Acht online thema's passeren de revue in vier compacte kennissessies, in het huis van Frankwatching. Deze sessie op donderdag 7 juni staat in het teken van Search Engine Optimization (SEO). 

Iedere organisatie wilt beter gevonden worden in Google: hoe hoger je staat, hoe beter. De eerste posities leveren de meeste kliks op en dat maakt ze ook het meest gewild. Hoe kom je hoger in Google te staan, waar begin je en hoe zie je of een investering iets oplevert? Voor communicatieprofessionals blijft SEO te vaak wat op de achtergrond. We investeren in campagnes en PR, zijn actief op social media, maar SEO wordt vergeten. Daarnaast kon je vroeger Google voor de gek houden, door teksten vol te schrijven met de term waarop je wilde scoren. Dit maakte je tekst onleesbaar, maar je kwam wel bovenaan. Tegenwoordig is Google een stuk slimmer en moet je uit een ander vaatje tappen.

Rolf Diepeveen (Hayona) laat je tijdens deze sessie kennismaken met de eerste stappen om SEO in te zetten voor jouw organisatie. Hij geeft je praktische tips over het het maken van een plan van aanpak voor SEO met quick wins, zodat je direct aan de slag kan. Vervolgens gaat Rutger Steenbergen (SEO Zwolle) in op hoe je anno 2018 tekst effectief kan inzetten om hoger te komen in Google. Wat moet je wel en vooral niet doen? 

Na deze kennissessie is er tijd om met elkaar na te praten tijdens de borrel. Wil jij als communicatieprofessional praktische tips om een start maken met SEO? Kom dan naar deze avondbijeenkomst bij Frankwatching!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 115,00
Cascadis-leden (vanaf 30 jaar) € 75,00
Cascadis-leden (tot 30 jaar) € 37,50

Kostenoverzicht:
Leden: € 75,00 
Young Logeion: € 37,50
Cascadis-leden (vanaf 30 jaar): € 75,00
Cascadis-leden (tot 30 jaar): € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 mei 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen