Locatie van The Wow Starts Now - Theo Hendriks

The Wow Starts Now - Theo Hendriks

Theater Gooiland

  • Theater Gooiland
Adres
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
Emmastraat 2
1211 NG HILVERSUM

Theater Gooiland is één van de meest intieme van Nederland en heeft een werkende originele handbediende trekkenwand. Het theater biedt ruimte voor 750 gasten verdeeld over de begane grond en het balkon. Hierdoor kan het theater gezelschappen van diverse aantallen huisvesten.

Bereikbaarheid
Kom je met de auto? Plan je route via Google Maps. Je kunt betaald parkeren in parkeergarage Gooiland - Koningshof 1, 1211 MG Hilversum. Iets verder weg van het theater (op 5 minuten loopafstand) vind je parkeergarage Hivertshof - Groest 86, 1211 ED Hilversum.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je route via 9292.nl. Met de trein kun je het beste uitstappen op station Hilversum Centraal. dit station ligt op loopafstand van het theater. Met de bus kun je het beste uitstappen bij halte Schapenkamp. Vanaf deze halte loopt u binnen 5 minuten naar het theater.

Voor meer informatie over het theater Gooiland: http://gooilandtheater.nl/

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 150,00
Cascadis-leden € 95,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 95,00
Cascadis-leden: € 95,00
Niet-leden: € 150,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 mei 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.