Over The Wow Starts Now - Theo Hendriks

The Wow Starts Now - Theo Hendriks

Gebruik de kracht van storytelling

Inclusief het nieuwste boek van Theo Hendriks ‘The Wow Starts Now’!

Leiders, managers, ondernemers en starters. Iedereen heeft  ideeën waarmee zij de wereld voorgoed willen veranderen. Storytelling helpt om van een goed idee een onvergetelijk idee  maken. Theo Hendriks is expert op het gebied van storytelling en in april verschijnt zijn boek ‘The Wow Starts Now’ over de kracht van verhalen bij het tot leven wekken van ideeën. In dit seminar, dat Logeion in samenwerking met Managementboek organiseert, vertelt Theo aan de hand van vele voorbeelden hoe je daadwerkelijk ideeën tot leven wekt met storytelling.

Theo Hendriks (storyteller en partner bij Bex*communicatie) is de auteur van ‘No Story, No Glory’ over de kracht van verhalen - en van ‘Change the Script’ over de rol van verhalen bij verandering. In ‘No Story No Glory’ verbond hij storytelling met authentiek leiderschap. In zijn nieuwe boek ‘The Wow Starts Now’ zet hij de volgende stap: het tot leven wekken van ideeën door er onvergetelijke verhalen over te vertellen.

Aan de hand van voorbeelden van start-ups en grote organisaties vertelt Theo je over:

  • De magie van het ‘wow’-moment
  • De logline als ijzersterk fundament
  • De vijf ankers voor onvergetelijk vertellen
  • Verhalen als motor voor verder ontwikkeling

Kortom; wil jij meer leren over hoe je zo goed mogelijk gebruik kunt maken van de kracht van verhalen? Kom dan op 4 juni naar het sfeervolle theater Gooiland in Hilversum voor een inspirerend avondseminar met Theo Hendriks.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Managementboek.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 150,00
Cascadis-leden € 95,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 95,00
Cascadis-leden: € 95,00
Niet-leden: € 150,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 mei 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.