Over What's going on in Digital

What's going on in Digital

Over social content en content stories

Digitale communicatie krijgt een prominentere plek in de Logeion-programmering. Samen met Frankwatching hebben we onze krachten gebundeld en 'What’s going on in Digital' ontwikkeld. Acht online thema's passeren de revue in vier compacte kennissessies, in het huis van Frankwatching. De eerste sessie op donderdag 22 maart staat in het teken van ‘social content en content stories’.

We trappen de middag af met het onderwerp 'social content'. Iedereen herkent het wel: een overvolle timeline, waar je maar doorheen kan blijven scrollen. Dagelijks produceren we meer digitale content dan de gemiddelde mens kan consumeren. En wat dacht je van onze aandachtsspanne? Deze is maximaal 7 seconden! Daarnaast wordt de emotionele en visuele concurrentiestrijd steeds groter. Hoe grijp je – tussen al die miljoenen berichten – met jouw content toch de aandacht? Kim Swagemakers (Kimpact) legt precies uit hoe jij jouw publiek laat stoppen met scrollen.

Vervolgens praat socialmedia-expert Kirsten Jassies (justK) je helemaal bij over content stories, een nieuwe contentvorm die steeds populairder wordt. Sinds Instagram Stories heeft geïntroduceerd, is het dagelijkse gebruik van de app verdubbeld! Gebruikers worden nog meer betrokken bij accounts waar 24 uur-verhalen te zien zijn en komen graag dagelijks terug voor een nieuwe story. Hoe zet je als bedrijf Instagram óf Facebook Stories in? Wat is een goed verhaal? Hoe zorg je ervoor dat je op een laagdrempelige, maar toch volwassen manier, relevante stories maakt voor je doelgroep? Veel vragen waar je antwoord op krijgt tijdens deze sessie.

Na deze inspirerende kennissessie is er genoeg tijd om met elkaar na te praten en te borrelen. Wil jij tips om de social mediakanalen van jouw organisatie een 'boost' te geven? Kom dan naar deze leerzame avondbijeenkomst bij Frankwatching!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 75,00
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 maart 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.