Over Enter-the-firm bij Roche Nederland

Enter-the-firm bij Roche Nederland

Corporate communicatie in de farmaceutische industrie

Roche Nederland ontwikkelt geneesmiddelen en diagnostische hulpmiddelen. Het bedrijf behoort tot een van de innovatiefste bedrijven ter wereld. Toch scoort Roche – net als andere farmaceutische bedrijven – laag in reputatieonderzoek. Er is veel respect voor de innovatieve producten en diensten, maar weinig vertrouwen. Hoe bouw je aan vertrouwen als je continu geconfronteerd wordt met spierballentaal als ‘een vuist maken tegen’ en ‘de macht van de farmaceutische industrie breken’? In deze Enter-the-firm kom je te weten wat Roche Nederland doet om haar reputatie te versterken én de uitdagingen die de afdeling Corporate Communicatie daarbij tegenkomt.

Jaarlijks investeert Roche tussen de 20 en 25 procent van de omzet in de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. In 2016 was dat € 8.4 miljard. Maar wat blijkt precies uit reputatieonderzoek en hoe kun je de onderdelen waarop je nu minder goed scoort beïnvloeden? Meer transparantie, meer communicatie? De transitie gaat niet vanzelf en levert dilemma’s op. Nog beter luisteren naar de behoefte van patiënten en hun naasten en het gesprek aangaan met andere healthcare partners over de toekomst van de zorg is onderdeel van de strategie van Roche. Creating shared value door het opzetten van initiatieven, als mshebjenietalleen.nl, is de uitdaging.

Celia Noordegraaf (Head of Corporate Communications bij Roche Nederland), Barbara Nieuwenhuijs (Insights & Analytics Manager bij Roche Nederland) en Alex Malone (Freelance Digital Strategist) nemen je tijdens deze Enter-the-firm mee in de wereld van de corporate communicatie in de farmaceutische industrie.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 19 maart 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen