Sprekers bij Galjaarddag 2017

Galjaarddag 2017

Over de sprekers

 1. Frithjof de Haan

  Frithjof de Haan

  Frithjof de Haan is communicatiestrateeg, oprichter van Maatschap voor Communicatie en bestuurder bij Publiquest, een coöperatie van Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Hij werkt veel en graag in het publieke domein en heeft zich steeds meer gericht op het versterken van communicatief leiderschap.
 2. Guido Rijnja

  Guido Rijnja

  Guido Rijnja werkt als adviseur communicatiebeleid bij de Rijksvoorlichtingsdienst, onderdeel van het ministerie van Algemene Zaken. Adviseert vanuit die rol over communiceren bij de tal van opgaven en is vooral geboeid door de wijze waarop we vroegtijdig actief openbaar kunnen denken, durven en doen. Dit gebeurt onder meer onder de vlag ‘Dilemmalogica’. Eerder werkte hij onder meer bij de gemeenten Den Haag en Rotterdam en de ministeries van BZK en JenV. Promoveerde in 2012 op de ambtelijke omgang met tegenspel (zie.www.genietenvanweerstand.nl). Rijnja is juryvoorzitter van de Galjaardprijs; de prijs die Logeion ieder jaar uitreikt aan het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle project in de publieke communicatie.
 3. Koos Janssen

  Koos Janssen

  Koos Janssen begon op 16 januari 2006 aan zijn burgemeesterschap in Zeist. Eerder in Soest, bekleedde hij bijna zes jaar het burgemeestersambt. In 1993 werd hij burgemeester van de gemeente Bunnik. Zijn politieke loopbaan startte hij in 1986 als wethouder in Woerden. De burgemeester heeft in zijn portefeuille onder meer openbare orde en veiligheid, strategisch financieel instrumentarium, communicatie en versterking van de lokale democratie. Eén van zijn nevenfuncties is voorzitter van de VNG werkgroep Democratie en Bestuur. Deze VNG-werkgroep roept op tot ruimte voor nieuwe vormen van bestuur en politiek om burgers beter te kunnen betrekken, en tot ruimte voor verschillende vormen van democratie om zo maatschappelijke opgaven lokaal op maat aan te kunnen pakken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden: 65,00
Logeion Young Professionals: 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 mei 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen