Sprekers bij Polarisatie in de samenleving

Polarisatie in de samenleving

Over de sprekers

 1. Ahmed Aboutaleb

  Ahmed Aboutaleb

  Ahmed Aboutaleb is burgemeester van Rotterdam. In zijn voorlaatste functie was hij staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet-Balkenende IV. Daarvoor was hij wethouder in de gemeente Amsterdam. Hij is lid van de Partij van de Arbeid.
 2. Hans Siepel

  Hans Siepel

  Hans Siepel is zelfstandig communicatieprofessional en geeft lezingen en trainingen op het gebied van crisiscommunicatie. Hij schreef een aantal boeken. Twee leerboeken op het gebied van de crisiscommunicatie en overheidscommunicatie. Daarnaast is hij auteur van een viertal andere boeken op het terrein van de hermetische wijsheid. Onlangs publiceerde hij samen met Frank Regtvoort het boekje Transitie 33. Hans Siepel startte zijn loopbaan in de politiek (PPR, GroenLinks) en werkte later o.a. voor de NS en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
 3. Piet Boekhoud

  Piet Boekhoud

  Piet Boekhoud is een bevlogen en uitgesproken ‘onderwijsman’ met zijn wortels in het Rotterdamse beroepsonderwijs. Momenteel is hij directeur/bestuurder Stichting de Nieuwe Kans een instelling voor jongeren die tussen wal en schip terecht zijn gekomen en die een nieuwe kans verdienen. Daarvoor was Piet Boekhoud lector pedagogiek van het beroepsonderwijs aan de Hogeschool Rotterdam, directeur van Het Rotterdams Offensief (een samenwerking tussen het ROC Albeda College, het ROC Zadkine (mbo) en het LMC, CVO en BOOR) en was hij Voorzitter College van Bestuur Albeda College Rotterdam.
 4. Prof. dr. Jan Willem Duyvendak

  Prof. dr. Jan Willem Duyvendak

  Jan Willem Duyvendak is Distinguished Research Professor of Sociology at the University of Amsterdam. He received his master’s degrees in both sociology and philosophy at the University of Groningen. His main fields of research currently are belonging, urban sociology, 'feeling at home' and nativism. In 2013-2014, Duyvendak was Distinguished Fellow at the Advanced Research Collaborative at the Graduate Center of the City University of New York. In Spring 2016 he was Research Fellow at the Paris Institute for Advanced Studies.
 5. Tom-Jan Meeus

  Tom-Jan Meeus

  Tom-Jan Meeus is politiek columnist bij NRC Handelsblad. Daarnaast is hij te zien op zondag in het programma Buitenhof en hij heeft inmiddels vijf boeken geschreven. In 2015 won hij de Anne Vondelingprijs voor zijn politieke verslaggeving.
 6. Wieneke Buurman

  Wieneke Buurman

  Wieneke Buurman is voorzitter van Logeion. Buurman heeft een kwart eeuw ervaring in het communicatievak en kent het dan ook van binnen en van buiten. Ze heeft verschillende functies als manager van communicatieafdelingen vervuld, zowel bij de overheid (provincie Gelderland) als in het bedrijfsleven (o.a. Endemol Nederland en Datelnet). Van 2005 tot 2010 heeft ze dergelijke functies op interimbasis vervuld, onder meer bij General Motors, ASR, Rabobank en de gemeente Nijmegen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 25,00

Kostenoverzicht:
Leden: 25,00
Logeion Young Professionals: € 25,00
Niet-leden: € 25,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 januari 2016.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.