Locatie van Young Logeion op bezoek bij Amsterdam Marketing

Young Logeion op bezoek bij Amsterdam Marketing

Amsterdam Marketing

Adres
De Ruyterkade 5
1013AA Amsterdam

In het gebouw van de Kamer van Koophandel is het bezoekadres van Amsterdam Marketing gevestigd.

Bezoekadres:
(4e verdieping gebouw Kamer van Koophandel)
De Ruyterkade 5
1013 AA Amsterdam

Routebeschrijving
Vanuit Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Utrecht: Neemt u, vanaf de Ringweg A10 West, de afrit 'S102 Westpoort 3000-9000'. Onderaan de afrit slaat u rechtsaf en volgt u de Transformatorweg. Daarna volgt u de Spaarndammerdijk, Tasmanstraat, Van Diemenstraat, Westerdoksdijk tot aan De Ruyterkade. Het gebouw van de Kamer van Koophandel bevindt zich aan uw rechterhand.

Vanuit Almere en Amersfoort: Vanaf A1 richting Amsterdam kiest u Ringweg A10 Noord bij knooppunt Watergraafsmeer. Neem de eerste afslag op de ringweg (S114, Zeeburg). Onderaan de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf (IJburglaan). De IJburglaan gaat over in de Piet Heintunnel. Aan het eind van deze tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Piet Heinkade op. Voorbij de Passenger Terminal Amsterdam en het Muziekgebouw aan 't IJ gaat de weg over in De Ruyterkade. Voorbij het Centraal Station en het Havengebouw ziet u het gebouw van de Kamer van Koophandel aan uw linkerhand. Parkeren: U kunt achter het gebouw van de Kamer van Koophandel parkeren (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Via de oprit aan de voorzijde van het gebouw komt u op het parkeerterrein. Bezoekers hoeven geen parkeertarief te betalen.

Met het openbaar vervoer
Het gebouw van de Kamer van Koophandel is gelegen aan de IJ-zijde ten westen van het Centraal Station Amsterdam. Treinen, trams en bussen rijden hier zeer frequent. Bus 48 naar station Sloterdijk stopt direct voor de deur. Te voet: De loopafstand vanaf CS bedraagt ongeveer tien minuten. Als u het station aan de Noordzijde verlaat  slaat u linksaf en loopt u langs de achterzijde van het station. Voorbij het Havengebouw ziet u, aan uw linkerhand, de ingang van het gebouw van de Kamer van Koophandel.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Young Logeion-leden: € 19,75
Niet-leden Young Professionals (t/m 30 jaar): € 39,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 november 2016.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen