Over Logeion Young Professionals: Personal Branding

Logeion Young Professionals: Personal Branding

Jij als merk

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion Young Professionals leden en niet-leden young professionals tot 30 jaar die kennis willen maken met de bijeenkomsten van Logeion Young Professionals.

Als communicatieprofessional weet je als geen ander hoe je een product, merk of organisatie kan profileren in de markt. Een duidelijke positionering kiezen en een heldere propositie en kernboodschap formuleren? Geen probleem. Maar hoe zit het met je eigen profilering? Jij als merk? Denk je wel eens bewust na over wie je bent, waar je kracht ligt en hoe je jezelf positioneert?

Logeion Young Professionals biedt tijdens deze workshop de unieke kans om met ervaren experts en professionals in te gaan op je eigen profilering. Je gaat naar huis met handvatten en tools om jezelf als sterk merk neer te kunnen zetten. Tijdens de plenaire opening gaat keynotespreker Zabeth van Veen (imagodeskundige) in op 'Personal Branding', met als thema: meer impact door persoonlijke uitstraling. Daarna gaan we in 4 break-out sessies meer de diepte in en aan de slag met onszelf als merk.

Zabeth van Veen: Imagodeskundige of imagocoaching
‘Meer impact door persoonlijke uitstraling’ staat centraal in deze verdiepingssessie met Zabeth van Veen, specialist in imago en personal branding. Wie ben je? Hoe kom je over en wat straal je uit? Welke stijl/kleuren passen bij je en wat doet dit bij het onderbewuste van de ander? Zabeth geeft praktische inzichten en persoonlijk advies om doeltreffend gebruik te maken van je uiterlijk en non-verbale gedrag.

Marianne de Raad: presentatietraining
Hoe kom je het beste uit de verf? Wat zijn je sterke kanten en hoe kun je die het meest effectief inzetten? En als je die dan in een sterke pitch hebt samengevat, hoe breng je dat dan effectief over bij de bühne?

Jim Kraaykamp: elevator pitch
Jim Kraaykamp komt tijdens zijn sessie snel tot de kern: hoe zet je jezelf steviger neer? Wie ben je en wat maakt jou anders dan anderen? Hoe vat je dat kernachtig samen in een alinea? En in een zin? Je krijgt tools mee om jezelf zowel intern als tijdens sollicitaties krachtig en onderscheidend te profileren.

Janet Kampen: loopbaancoaching
“Wacht niet wat je loopbaan met jou doet maar wat jij met je loopbaan wilt!” Wil je ervoor zorgen dat mensen weten waar jij voor staat en waarvoor ze jou kunnen benaderen? Dan moet je eerst weten van waaruit je handelt, wat je goed kan én wat je wilt. In deze workshop maken we de verbinding tussen binnen naar buiten. En ga je aan de slag aan de hand van de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-leden young professionals (tot 30 jaar) € 39,50

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: 19,75
Niet-leden young professionals: € 39,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 maart 2016.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen