Over Verkiezing Communicatieman/vrouw & CommunicatieTalent 2015

Verkiezing Communicatieman/vrouw & CommunicatieTalent 2015

Proosten op de winnaars, het vak en op het nieuwe jaar

Voor de 14e keer op rij wordt de Communicatieman/vrouw van het Jaar gekozen. De prijs voor het CommunicatieTalent van het Jaar wordt voor de 6e keer uitgereikt. Tijdens deze feestelijke verkiezing worden dé cases van 2015 gepresenteerd door communicatieprofessionals die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het vak. Je bent van harte welkom op 28 januari 2016 in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Deze middag proosten we op de winnaars, het vak en op het nieuwe jaar.

Na een intensief en spannend selectieproces heeft de jury de finalisten voor de verkiezing van de Communicatieman/vrouw bekendgemaakt. De ogen zijn tijdens deze grande finale gericht op de volgende vakgenoten:

Janneke Eigeman (teamleider communicatie, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging)
Eigeman is genomineerd vanwege haar bijdrage aan de communicatiestrategie voor de jagersvereniging. Zij heeft deze vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Jagers vinden hun verhalen heel gewoon, maar vervolgens is het aan Eigeman om het verhaal te vertellen aan de buitenwereld. Wat motiveerde Janneke om zich in te zetten voor deze vereniging en waar liep zij tegenaan? Ze vertelt het tijdens haar presentatie!

Reint Jan Renes (lector crossmediale communicatie in het publieke domein, hogeschool Utrecht)
Renes is veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten rondom communicatie. Hij begeleid verschillende projecten waarin wetenschap van gedrag en ontwerpen voor gedragsverandering wordt toegepast binnen het communicatievak. Daarnaast is hij een echte verbinder en brengt hij verschillende werkvelden samen om kennis te delen en te vergroten. Hij deelt zijn kennis en ervaring op het podium.

Natalja Talitsch (communicatiemanager Tour de France Utrecht 2015, gemeente Utrecht).
De Grand Depàrt van de Tour de France in Utrecht was een groot succes. Talitsch was verantwoordelijk voor het mediabeleid en de corporate communicatie. Zij was een onmisbare schakel tussen projectorganisatie, ambtelijke organisatie, bestuur, bedrijfsleven en media. We krijgen een kijkje in haar case op deze feestelijke dag.

De drie finalisten presenteren hun case aan de jury en het publiek. De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde titel Communicatieman/vrouw van het Jaar! Natuurlijk kiezen we ook dit jaar het CommunicatieTalent van het Jaar.

Finalisten CommunicatieTalent
Dennis Agusi (Senior Digital Communications Manager, Philips), Steffie Hoeijmakers (eigenaar, mi68 waardecreatie) en Chris Janssen (communicatiestrateeg , Q&A|Communicatie) zijn de drie finalisten van de verkiezing van het CommunicatieTalent van het Jaar.

Corine van Impelen, partner/senior communicatieadviseur bij Wit Communicatie en hoofd Communicatie bij Naturalis, is gastvrouw en dagvoorzitter. Keynote Arko van Brakel, ras-ondernemer en algemeen directeur bij De Baak, spreekt over ondernemerschap in veranderende tijden waarin het communicatievak zich bevindt. In zijn visie hoef je geen eigen bedrijf te hebben om ondernemend te kunnen zijn. Wel heb je een portie lef nodig. Het lef om authentiek te zijn, het lef om te durven dromen, lef om kennis te delen, fouten te maken, te leren. Kortom het lef om jezelf nieuwe vragen te stellen om nieuwe antwoorden te krijgen.

Blok dus 28 januari in je agenda en proost met Logeion op de toppers in ons vak en het mooie jaar dat voor ons ligt!

De verkiezingsmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door:

  

         

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 140,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 85,00
Abonnees vakblad Communicatie € 105,00
Niet-leden: € 140,00
Duo (Logeion-lid >30 jaar en een young professional <30 jaar): € 155,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 januari 2016.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.