Logo Zoeken
Online

Logeion Communicatietrends 2022-2024 - denk mee met het Trendteam!

maandag 31 januari 2022 van 12:00 uur tot 13:30 uur
Trends_705x220.jpg

Denk je mee met het Trendteam? Het Logeion Trendteam werkt via een interactief proces, met experts van binnen en buiten de vereniging, aan de voorbereiding van een nieuwe editie van de Communicatietrends. De trends vormen een houvast voor leden, hun teams en opdrachtgevers bij de doorontwikkeling van communicatiestrategie en -praktijk. Tijdens deze online lunch-sessie presenteren we de tussenstand en maken we graag gebruik van jouw kennis. Schuif aan bij het Trendteam en praat mee over de trends die jij ziet. 

Denk je mee met het Trendteam? Het Logeion Trendteam werkt via een interactief proces, met experts van binnen en buiten de vereniging, aan de voorbereiding van een nieuwe editie van de Communicatietrends. De trends vormen een houvast voor leden, hun teams en opdrachtgevers bij de doorontwikkeling van communicatiestrategie en -praktijk, en worden elke twee jaar herijkt. Afgelopen zomer hebben veel leden al digitaal input geleverd voor de komende editie.

De ideeën die we nu verzameld hebben, leggen we graag aan jou voor. Zijn ze  herkenbaar? Hebben we wat gemist? We willen daarover graag met leden in gesprek. Schuif aan bij het Trendteam en praat mee over de trends die jij ziet. Welke relevante ontwikkelingen zie jij in het vak?

Tijdens deze online lunch-sessie op maandag 31 januari van 12.00 tot 13.30 uur presenteren we de tussenstand en maken we graag gebruik van jouw kennis. De nieuwe trends die uit dit proces komen, presenteren we op 23 juni tijdens C-day22 ('t Spant Bussum).

Aan deze sessie wordt meegewerkt door:

  • Lisa Neves Gonçalves, interim senior woordvoerder en communicatiestrateeg 
  • Joachim Miedema, vice-voorzitter Young Logeion  
  • Rinske Schouls, Stichting ALS / v/h Young Logeion 
  • Christian Burgers, bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie (Logeion-leerstoel)
  • Robert Wester, managing director Berenschot 
  • Wiep Hamstra, Digital / staat van het web 
  • Sebas van der Sangen, hoofdredacteur/teammanager concernmedia gemeente Amsterdam 
  • Liza Luesink, Oprichter Duwtje, gedragswetenschapper 
  • Kasper Heijting, DPC / trendonderzoeker 
  • Patrick Harms, senior communicatieadviseur EBN 
  • Koenraad van Hasselt, Public Affairs TenneT

Over de sprekers

Jaap-de-Bruijn.jpg

Jaap de Bruijn

Jaap de Bruijn is stakeholdermanager bij Coƶperatie VGZ, eerder was hij hier manager mediarelaties en social media. Daarnaast is hij freelance auteur bij BBNC Uitgeverij. Hij publiceerde titels met betrekking tot social media: Facebook for Dummies, Social media for Dummies en Instagram for Dummies. Jaap is voorzitter van het Logeion Trendteam.

Deze online Trendsessie is gratis en exclusief voor Logeion-leden.