Logo Zoeken
Online

Netwerkanalyses als basis voor strategie - exclusief voor opleidingsdocenten

donderdag 20 januari 2022 van 16:00 uur tot 17:00 uur
Education Day - netwerkanalyse_705x220.jpg

Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

Weinig dingen die zo bepalend zijn voor communicatie als netwerken. Of je het nou hebt over de interne netwerken in een organisatie of sociale netwerken in de maatschappij; de invloed is enorm. Sociale netwerkanalyse is een onderzoeksinstrument dat deze netwerken in kaart kan brengen. Sander Dorst (communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie) staat stil bij de mogelijkheden rondom sociale netwerkanalyse. Je ontdekt hoe je met gebruik van data slimmer kan communiceren.

    Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

    Weinig dingen die zo bepalend zijn voor communicatie als netwerken. Of je het nou hebt over de interne netwerken in een organisatie of sociale netwerken in de maatschappij; de invloed is enorm.

    Sociale netwerkanalyse is een onderzoeksinstrument dat deze netwerken in kaart kan brengen. De inzichten die dat oplevert zijn voor alle medewerkers in de communicatiewereld relevant, of eigenlijk onmisbaar. In deze presentatie staat Sander Dorst (communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie) stil bij de mogelijkheden rondom sociale netwerkanalyse. We gaan in op:

    • Wat is netwerkanalyse?
    • Welke inzichten levert netwerkanalyse je op?
    • Hoe maak je een netwerkanalyse?
    • Hoe gebruik je de inzichten bij interne én externe communicatie?

    Al met al weet je na deze presentatie hoe je met gebruik van data slimmer kan communiceren.

               moa_logo_200x200              Nima_200x200

    Over de sprekers

    Sander Dorst_200x200.jpg

    Sander Dorst

    Sander Dorst is communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie, met een focus op interne communicatie bij verandering. Hij is ‘dol op data’, en waar mogelijk slaat hij de brug tussen data en het communicatievak. Zijn specialisme zit op netwerken: met netwerkanalyses maakt hij verborgen structuren in een netwerk, zoals groepen en rollen, visueel en inzichtelijk. Deze inzichten helpen bij het creëren van verbinding, of het voeren van het goede gesprek.

    Prijzen

    Leden MOA
    Gratis
    Leden Nima
    Gratis
    Opleidingsdocenten (geen lid Logeion, NIMA, MOA)
    Gratis

    Deelname aan dit webinar is gratis en exclusief voor opleidingsdocenten.