Logo Zoeken
Workshop Nieuwegein

Het organiseren van goede woordvoering

maandag 14 februari 2022 van 13:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Mic lanscape 705-220.jpg

Het medialandschap verandert met de dag en snelheid speelt bij journalisten een steeds grotere rol. Dit resulteert niet altijd in feitelijke en zorgvuldige berichtgeving, wat de reputatie van jouw organisatie flink kan aantasten. Hoe ga jij hier mee om? Welke kansen kun je als communicatieprofessional het beste benutten? In rustige tijden, maar ook tijdens een crisis. In deze workshop vertelt coördinator Woordvoering Andy Wiemer van ProRail hoe jij als woordvoerder zo goed mogelijk met deze snelle ontwikkelingen mee kunt gaan. 

Het (social) medialandschap verandert met de dag en snelheid speelt bij journalisten een steeds grotere rol. We weten allemaal dat die snelheid niet altijd zorgt voor feitelijke en zorgvuldige berichtgeving. Iets wat het imago en de reputatie van jouw bedrijf flink kan aantasten.

In deze workshop vertelt coördinator Woordvoering Andy Wiemer van ProRail hoe jij als woordvoerder zo goed mogelijk met deze snelle ontwikkelingen mee kunt gaan, hoe je daarbij het beste gebruik kunt maken van de interne organisatie en hoe je de kansen die deze ontwikkelingen bieden het beste kunt benutten. In een rustige tijd, maar ook tijdens een crisis.

Deze Workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM.

SRM_200x200

Deze workshop wordt op locatie gegeven! Logeion en NBC volgen daarbij de richtlijnen en adviezen voor veilig samenkomen van RIVM, GGD en de regering. Een coronatoegangsbewijs of negatieve test is nodig om u te ontvangen bij deze bijeenkomst.

Over de sprekers

Andy Wiemer 220x220.jpg

Andy Wiemer

Andy Wiemer, landelijk woordvoerder bij ProRail, hij werd tijdens C-day gekozen tot CommunicatieTalent van 2020. Hiervoor werkte hij als redacteur op verschillende redacties waaronder: SBS6, Omroep West en KRO-NCRV. Sinds 2020 is hij gastdocent bij SRM waar hij diverse lessen gaat verzorgen en advies geeft over de opleidingen en content ontwikkeling voor het communicatie-vakgebied.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Bekijk op Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Prijzen

Niet-Leden
€ 185,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 95,00
Young Logeion: € 47.50
Niet-leden: € 185,00 

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 februari 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.