Over ONLINE: Dilemmalogica, de thema’s op tafel! – Guido Rijnja

ONLINE: Dilemmalogica, de thema’s op tafel! – Guido Rijnja

Deze bijzondere online bijeenkomst is een coproductie van Logeion en Platform Communicatie Rotterdam (PCR)

De overheid, maar ook veel bedrijven, nemen beslissingen die grote groepen mensen raken maar die soms ook lastig zijn uit te leggen. Door inzicht te geven in de dilemma’s en mensen te betrekken bij de menings- en besluitvorming, kweek je meer begrip voor de uiteindelijke keuzes, en boor je onvermoede kennis aan.

Op 29 november 2021 staat ons een fantastische avond te wachten over ‘dilemmalogica’. We laten ons inspireren door dr. Guido Rijnja én we gaan concreet aan de slag met dit vernieuwende gedachtengoed. Drie communicatieprofessionals van de gemeente Rotterdam leggen een ingewikkelde casus voor, we gaan ontdekken of dilemmalogica een oplossingsrichting brengt. Het belooft een interessante avond te worden voor iedereen die bij, voor of met de overheid te maken heeft!

Over dilemmalogica
Open en transparant communiceren is geen keuze; het is wat de samenleving van organisaties verwacht. Dilemmalogica beoogt om enerzijds het gesprek te voeren over de spanningen die met de besluitvorming samenhangen en anderzijds om het beleid vorm te geven.

Inmiddels is dilemmalogica terug te zien in steeds meer communicatie en communicatief handelen van de Rijksoverheid. De methodiek is goed bruikbaar voor elke organisatie die te maken heeft met kritische burgers, consumenten en stakeholders. Ook bedrijven dus.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van Guido Rijnja.


        logo PCR

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 november 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen