Over Masterclass Agile! - prof. Rini van Solingen en prof. Betteke van Ruler

Masterclass Agile! - prof. Rini van Solingen en prof. Betteke van Ruler

5 modules + webinar


Deze masterclass bestaat uit maar liefst 5 modules (Rini van Solingen, 20 minuten, on demand) met als afsluiting een bijzonder live webinar (2 uur) dat verzorgd wordt door prof.dr. Betteke van Ruler en prof.dr.ir. Rini van Solingen. Optioneel ontvang je twee boeken (voor de prijs van één!) rond het onderwerp als begeleidende literatuur.

Onderwerpen van de 5 modules (on demand):

MODULE 1: Inleiding: Waarom Snel en Wendbaar?
MODULE 2: Hoe werkt agile?
MODULE 3: Wat is agile en wat is het niet?
MODULE 4: Hoe werkt Scrum?
MODULE 5: Wat vraagt agile van jouzelf?


Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Andere manieren van denken en werken zijn daarvoor noodzakelijk.

In de zoektocht naar flexibeler werken is het woord Agile al veel gevallen afgelopen jaren. Sommige organisaties hebben het als manier van werken helemaal omarmd, andere organisaties gebruiken elementen ervan bij het samenwerken of experimenteren ermee.

In het communicatievak blijft er toch ook aarzeling. Deels omdat de kennis ontbreekt of het als ingewikkeld wordt ervaren (een methodiek met veel jargon), deels omdat het lastig blijkt om er mee te starten.

Agile-expert prof.dr.ir. Rini van Solingen (TU Delft, Prowareness) en prof.dr. Betteke van Ruler (Van Ruler Academy, auteur van o.a. Handboek communicatiestrategie) laten je zien dat het allemaal wel meevalt. Zij gaan je de (basis)kennis bieden maar vooral ook veel inspiratie om flexibeler werken.

Je gaat zelf – als huiswerk – een vijftal online modules over Agile volgen van Rini van Solingen, waarbij we de gelegenheid bieden om tussendoor via Logeionline vragen te stellen aan Rini van Solingen. Tijdens het live webinar delen de sprekers hun inzichten en ervaringen van afgelopen jaren rond het onderwerp Agile en ga je in korte break-outs de vertaling maken naar je eigen communicatiepraktijk.

Praktische informatie
Je kan zelf kiezen wanneer je de online modules volgt: direct achter elkaar of verspreid over verschillende dagen. De modules zijn namelijk van te voren opgenomen in een opname studio. Na inschrijving ontvang je een code waarmee je direct toegang krijgt tot deze modules. Het webinar op 2 december is live. Je gaat in deelsessies in gesprek met vakgenoten.

Optionele literatuur: Twee boeken voor de prijs van één!
Speciaal voor deze bijeenkomst een bijzonder aanbod. Als aanvullende literatuur fijn om in je bezit te hebben. Voor slechts € 29,95 (+ € 4,- verzendkosten) ontvang je een code waarmee je de boeken kunt bestellen en krijgt thuisgestuurd.

- Handboek communicatiestrategie, Agile methode voor strategie-ontwikkeling, Betteke van Ruler (t.w.v. € 29,95)
- Agile! - mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring, Rini van Solingen (t.w.v. € 29,95)

                                Handboek lijn             Agile_RiniVanSolingen_100x70Deze bijzondere kennissessies worden georganiseerd door Logeion in samenwerking met Het Grootste Kennis Festival, Prowareness en de Van Ruler Academy.

        Prowareness_logo_200x200               Logo_GKF_200x200              VanRulerAcademy_logo_200x200

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Leden incl. boeken € 118,95
Niet-Leden € 175,00
Niet-Leden incl. boeken € 208,95
Young Logeion incl. boeken € 76,45

Voor deze online modules + webinar is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht masterclass bestaande uit 5 modules + live webinar:

Prijzen zijn exclusief btw.
Leden: € 85,00
Leden incl. boeken: € 118,95
Young Logeion: € 42,50
Young Logeion incl. boeken: € 76,45
Niet-leden: € 175,00
Niet-leden incl. boeken: € 208,95

Let op: annuleren voor deze bijzondere kennissessies is niet mogelijk. Door in te schrijven krijg je als deelnemer direct toegang tot de online modules.
Het afsluitend webinar met Rini van Solingen en Betteke van Ruler zal worden opgenomen en is nog twee weken terug te kijken mocht je verhinderd zijn.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen