Logo Zoeken
Webinar Online

Young Logeion: Online netwerken voor startende communicatieprofessionals

woensdag 6 oktober 2021 van 19:30 uur tot 20:30 uur
YLxB - online netwerken - omslagfoto.jpg

Je bent een jonge communicatieprofessional en wilt carrière maken in het communicatievakgebied. De wereld ligt aan je voeten, maar… waar begin je? Hoe kun je jouw (online)netwerk inzetten om een flitsende start te maken? Samen met Babbage Company organiseert Young Logeion op 6 oktober een webinar over (online) netwerken voor starters.

Je bent een jonge communicatieprofessional en wilt carrière maken in het communicatievakgebied. De wereld ligt aan je voeten, maar… waar begin je? Hoe kun je jouw (online)netwerk inzetten om een flitsende start te maken?

Samen met Babbage Company organiseert Young Logeion een webinar over (online) netwerken voor starters. Jelmer Ouwerkerk (recruiter bij Babbage Company) praat je bij over hoe de huidige (communicatie)banenmarkt eruitziet en welke trends op de arbeidsmarkt gaande zijn. Je krijgt tips over online netwerken om je kansen op de banenmarkt te vergroten en de mogelijkheden van detachering/recruiting.

Cagla Kaya is een young professional die de afgelopen tijd op verschillende projecten is gedetacheerd. Ze vertelt over haar ervaringen met online netwerken en starten (op afstand).

Het webinar wordt aangeboden door:

 YLxB - online netwerken - logo's

Over de sprekers

YLxB - online netwerken - Profielfoto Cagla.jpg

Cagla Kaya

Cagla wordt op dit moment door Babbage Company gedetacheerd op een project bij de Hogeschool van Amsterdam. Eerder werkte ze onder andere bij Amsterdam Fashion Institute (AMFI). Bekijk Cagla op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cagla-kaya-70a5aaa9/.
YLxB - online netwerken - Profielfoto Jelmer.jpg

Jelmer Ouwerkerk

Jelmer Ouwerkerk is werkzaam bij Babbage Company, recruitmentpartner en werving- en selectiebureau op het gebied van marketing-, communicatie- en online. Jelmer analyseert hoe de banenmarkt zich op dit moment ontwikkelt. Bekijk Jelmer op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jelmer-ouwerkerk-49647016a/

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis 
Niet-leden: gratis