Over Interne communicatie in hybride organisaties (wegens succes herhaald - geactualiseerd)

Interne communicatie in hybride organisaties (wegens succes herhaald - geactualiseerd)

Denkkaders voor een nieuwe communicatieaanpak

Welke uitdagingen brengt de hybride organisatie met zich mee? We zijn inmiddels alweer enige tijd aan het werk binnen versoepelingen. Van zoveel mogelijk vanuit huis werken ging de oproep naar 50% vanuit huis. Dat vraagt iets van organisaties, de manier van samenwerken én van interne communicatie.

Veel organisaties zijn bezig met het hybride werken, maar worstelen. Want hoe richten we interne communicatie in een hybride organisatie effectief in? Hoe zorg je dat medewerkers verbonden, blij en slim met elkaar kunnen samenwerken als we niet meer met zijn allen tegelijkertijd op kantoor zijn? De uitdaging is een complex vraagstuk dat speelt in teams, tussen teams en voor de hele organisatie.

Peter Haan, directeur van Evolve, adviseert al jaren lang (grote) organisaties bij online interne communicatie. Bas van Glabbeek is senior adviseur bij Involve en werkte mee aan diverse impactvolle verandertrajecten. In dit Online College delen zij denkkaders waarmee jij de (nieuwe) werkelijkheid van hybride organisaties kunt verkennen. En de contouren kunt schetsen van een geactualiseerde aanpak. Aan de hand van een inspirerend voorbeeld uit de praktijk gaan we met elkaar in gesprek onder begeleiding van Sandy Nijhuis van dagvoorzitter.nl

Aan bod komen onder meer:

  • Hoe geven we communicatie en interactie binnen organisaties vorm als veel medewerkers in wisselende samenstellingen thuis en op verschillende locaties werken?
  • Hoe zorgen we dat medewerkers weten wat ze moeten doen en waar de organisatie naar toegaat wanneer je bewust keuzes maakt tussen online en offline werken?
  • Hoe zorgen we dat medewerkers betrokken en verbonden blijven met elkaar, het werk en de organisatie?
  • Welke vaardigheden hebben medewerkers en leiders nodig om hybride te kunnen werken

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 50,00

Voor deze bijeenkomst de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 27 september 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen