Over Employee engagement - exclusief voor opleidingsdocenten

Employee engagement - exclusief voor opleidingsdocenten

Succesvolle verandering begint met blije medewerkers

Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.

Duurzame waardecreatie begint en eindigt met blije medewerkers. Alleen door het belangrijkste kapitaal – de mensen die bij en voor een organisatie werken – centraal te stellen kun je als bedrijf succesvol zijn en blijven. Juist in tijden waar verandering de enige constante is. Interne communicatie levert daarin een onmisbare bijdrage. Happy employees = happy customers = more value.

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die voortdurend weten te anticiperen op die steeds veranderende context. Zij zetten hun medewerkers op 1 en zorgen dat zij niet alleen geïnformeerd zijn, maar ook gemotiveerd en toegerust om bij te dragen aan succes. Een sterk werkgeversmerk en een duidelijke visie op employee engagement en aligment zijn daarbij onontbeerlijk.

Bea Aarnoutse, strategy director en partner bij bureau PROOF | employee alignment & employer branding praat je helemaal bij over het actuele onderwerp employee alignment. Zij is daar elke dag mee bezig en schreef de boeken Alignment 2.0 (2015) en Happy change (2021).

Tijdens dit webinar vertelt Bea meer over de theorie en de praktijk. Zij neemt je mee in vernieuwende inzichten, deelt de 10 employee alignment tips en laat op een inspirerende en interactieve manier weten hoe je werkt aan alignment in een tijd waar verandering de enige constante is. Waarbij het grensvlak HR/Communicatie een belangrijk aandachtsgebied is voor de toekomst.

    Moa_440x220             Nimax440x220

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Gratis Gratis

Deelname aan dit webinar is gratis en exclusief voor opleidingsdocenten.

Deel met anderen