Sprekers bij Ik betrek! – Theorie en praktijk van burgerparticipatie - Remmert van Haaften en Frithjof de Haan (wegens succes herhaald)

Ik betrek! – Theorie en praktijk van burgerparticipatie - Remmert van Haaften en Frithjof de Haan (wegens succes herhaald)

Over de sprekers

  1. Frithjof de Haan

    Frithjof de Haan

    Frithjof de Haan ( Maatschap voor Communicatie) is communicatiestrateeg en houdt van schurende vraagstukken. Betrokken bij weerbarstige vraagstukken als de Oostvaardersplassen, kinderopvangtoeslag en andere polariserende thema’s. Frithjof is een veelgevraagd (online) procesbegeleider, moderator en adviseur. Frithjof is oprichter van Maatschap voor Communicatie en bestuurder bij Publiquest.
  2. Remmert van Haaften

    Remmert van Haaften

    Remmert van Haaften (Maatschap voor Communicatie) heeft een achtergrond in de politiek en bij belangenorganisaties. Vanuit de Maatschap adviseert hij gemeenten, provincies en ministeries over complexe communicatie- en participatievraagstukken. Volgens van Haaften kun je als professional in het publieke domein niet meer zonder de buitenwereld. Want als je belanghebbenden vergeet te betrekken, sta je al meteen op achterstand. Zorgvuldige communicatie en oprechte participatie zijn dan ook cruciaal om maatschappelijke veranderingen tot een succes te maken.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 23 november 2021. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen