Over Polarisatie in beeld - Sander Dorst (wegens succes herhaald)

Polarisatie in beeld - Sander Dorst (wegens succes herhaald)

Data als startpunt voor het juiste gesprek

Een netwerkanalyse is een mooi startpunt voor het voeren van het juiste gesprek, met de juiste mensen. Een netwerkanalyse vertelt je wie vast zit in zijn of haar eigen bubbel, of juist wie een verbindende rol inneemt.

Het gesprek aangaan in een gepolariseerde discussie is ingewikkeld: mensen zijn minder ontvankelijk voor een afwijkende mening, en zullen het gesprek daarover veelal als een bedreiging zien. Een goed beginpunt voor dit gesprek is het in kaart brengen van de discussie, bij uitersten en bij minder uitgesproken gesprekspartners.

Sander Dorst (communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie) laat aan de hand van 2 casussen zien wat de kracht is van een goede netwerkanalyse en het belang van data. Zelf aan de slag met data? Ontdek in deze Online Vakimpuls hoe netwerkanalyses werken en waar je begint.

Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Orange Otters.
1920x1080_orangeotters1 LOGO.jpg.crdownload

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 35,00

Voor deze Online Vakimpuls is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 november 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.