Over Schrijven met impact - Genieke Hertoghs

Schrijven met impact - Genieke Hertoghs

De rol van het onbewuste brein

Ben jij communicatieprofessional en schrijf je regelmatig diverse teksten, zoals webteksten, mail, persberichten, nieuwsartikelen of human interestartikelen? Vraag je je wel eens af waarom je lezer niet reageert, of niet op de manier die jij zou willen? Terwijl je boodschap en het belang voor de lezer glashelder zijn. Welke rol speelt het brein als je je tekst beter wilt laten landen bij je lezer?

Mensen handelen vooral vanuit het onbewuste. Dat betekent dat ook jij als schrijver onbewust schrijft: op een manier die voor jou handig of logisch is. Het betekent ook dat de lezer onbewust leest: hij interpreteert en reageert vanuit emotie.

In deze Online Workshop leert Genieke Hertoghs je de denkomslag te maken: hoe schrijf je voor het onbewuste brein van de lezer, zodat die reageert zoals jij wilt? Genieke is zelfstandig ondernemer en gespecialiseerd in effectief communicatiegedrag. Samen met Harrie van den Berg ontwikkelde zij het gedachtegoed Subconscious Impact.

Wat aan bod komt
- Minischrijfopdracht: wie is wie?
- De rol van het onbewuste en irrationele brein
- Je tekst tot 60% terugbrengen in omvang: de rol van scope

Het resultaat
- Je weet waar een belangrijke omslag zit om je tekst beter te laten landen bij de lezer
- Je tekst is to-the-point
- Je bent voorgoed uit je schrijversbubbel!

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Voor deze sessie is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 35,00
Young Logeion: € 17,50
Niet-leden: € 70,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 oktober 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.