Over Live talkshow Communicatieverkiezingen 2021

Live talkshow Communicatieverkiezingen 2021

C-week21 start met een talkshow onder leiding van Pauline de Wilde met de communicatieverkiezingen 2021. Live vanuit Kameryck maakt Pauline de winnaars bekend. Ben jij benieuwd wie de winnaar van CommunicatieProfessional van 2021 wordt? En wie het CommunicatieTalent van 2021? Meld je dan kosteloos aan om deze talkshow bij te wonen.

Aan tafel schuiven de juryvoorzitters van de communicatieverkiezing Cathelijne Janssen en Paulien Trommelen, maar ook de dan vers verkozen CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent van het Jaar en Corien Niezing (Hoofd Communicatie & PR, Randstad). In de vraaggesprekken gaan we in op onderwerpen als: Hoe kijken de gasten aan tegen de toekomst van het vak? Wat is communicatie leiderschap en hoe maak je (blijvend) het verschil?  En hoe zien zij de rol van communicatie bij belangrijke (maatschappelijke) onderwerpen als verbinding, inclusiviteit en duurzaamheid?

Daarnaast ontvangt Pauline Logeion-voorzitter Wieneke Buurman, directeur van Logeion, André Manning én Young Logeion-voorzitter Marjolein Snellink om te praten over onder meer professionalisering. Kortom deze talkshow vormt een mooie start van C-week21. Heb je al een ticket voor C-week21? Dan hoef je je niet apart hiervoor aan te melden.

Dit propramma-onderdeel kan je gratis bijwonen? Aanmelden kan via deze link 

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden Gratis

De talkshow is gratis te volgen. Aanmelden kan via deze link.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.