Logo Zoeken
Online

Live talkshow Communicatieverkiezingen 2021

maandag 21 juni 2021 van 13:00 uur tot 14:30 uur
host en finalisten 705x220.jpg

C-week21 start met een talkshow onder leiding van Pauline de Wilde, jij kan dit programma-onderdeel van de online C-week21 kosteloos volgen. Als eerste  ontvangt zij Logeion voorzitter Wieneke Buurman, directeur André Manning én Young Logeion voorzitter Marjolein Snellink aan tafel om te praten over onder meer professionalisering.

C-week21 start met een talkshow onder leiding van Pauline de Wilde met de communicatieverkiezingen 2021. Live vanuit Kameryck maakt Pauline de winnaars bekend. Ben jij benieuwd wie de winnaar van CommunicatieProfessional van 2021 wordt? En wie het CommunicatieTalent van 2021? Meld je dan kosteloos aan om deze talkshow bij te wonen.

Aan tafel schuiven de juryvoorzitters van de communicatieverkiezing Cathelijne Janssen en Paulien Trommelen, maar ook de dan vers verkozen CommunicatieProfessional en CommunicatieTalent van het Jaar en Corien Niezing (Hoofd Communicatie & PR, Randstad). In de vraaggesprekken gaan we in op onderwerpen als: Hoe kijken de gasten aan tegen de toekomst van het vak? Wat is communicatie leiderschap en hoe maak je (blijvend) het verschil?  En hoe zien zij de rol van communicatie bij belangrijke (maatschappelijke) onderwerpen als verbinding, inclusiviteit en duurzaamheid?

Daarnaast ontvangt Pauline Logeion-voorzitter Wieneke Buurman, directeur van Logeion, André Manning én Young Logeion-voorzitter Marjolein Snellink om te praten over onder meer professionalisering. Kortom deze talkshow vormt een mooie start van C-week21. Heb je al een ticket voor C-week21? Dan hoef je je niet apart hiervoor aan te melden.

Dit propramma-onderdeel kan je gratis bijwonen? Aanmelden kan via deze link 

Over de sprekers

Pauline de Wilde_200x200.jpg

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is (online) dagvoorzitter en presentatrice bij RTLZ en RTL4 en presenteert de Communicatieverkiezingen 2021 op 21 juni.

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

De talkshow is gratis te volgen. Aanmelden kan via deze link.