Over Employee Engagement tijdens en na corona

Employee Engagement tijdens en na corona

Praktijkcase HEMA

Duurzame waardecreatie begint en eindigt met blije medewerkers. Alleen door het belangrijkste kapitaal – de mensen die bij en voor een organisatie werken – centraal te stellen kun je als bedrijf succesvol zijn en blijven. Juist in tijden waar verandering de enige constante is.

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die zich voortdurend weten te anticiperen op die steeds veranderende context. Zij zetten hun medewerkers op 1 en zorgen dat zij niet alleen geïnformeerd zijn maar ook gemotiveerd en toegerust om bij te dragen aan succes. Een sterk werkgeversmerk en een duidelijke visie op employee engagement en aligment zijn daarbij onontbeerlijk.

Bea Aarnoutse, strategy director en partner bij bureau PROOF | change, leadership & employee alignment en Frederike van Urk, directeur communicatie bij het iconische merk HEMA, weten alles van het onderwerp employee alignment en zijn daar elke dag mee bezig.

Elk op hun eigen manier en sinds 2020 als partners in crime. Tijdens deze vakimpuls vertellen zij meer over de theorie en de praktijk. Nemen zij je mee in vernieuwende inzichten, delen zij de 10 employee alignment tips en laten ze je op een inspirerende en interactieve manier weten hoe je werkt aan alignment in een tijd waar verandering de enige constante is. Een aanrader voor alle medior en senior communicatie en HR business partners en adviseurs.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 juni. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.