Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Employee Engagement tijdens en na corona

woensdag 30 juni 2021 van 16:00 uur tot 17:00 uur
Hema 705x220.jpg

Duurzame waardecreatie begint en eindigt met blije medewerkers. Alleen door het belangrijkste kapitaal – de mensen die bij en voor een organisatie werken – centraal te stellen kun je als bedrijf succesvol zijn en blijven. Juist in tijden waar verandering de enige constante is.

Bea Aarnoutse (PROOF) en Frederike van Urk (HEMA) weten daar alles van en zijn daar elke dag mee bezig. Elk op hun eigen manier en ook samen. Op 30 juni vertellen zij meer over de theorie en de praktijk. Hoe werk je aan alignment in tijden van verandering? En wat is daar voor nodig?

Duurzame waardecreatie begint en eindigt met blije medewerkers. Alleen door het belangrijkste kapitaal – de mensen die bij en voor een organisatie werken – centraal te stellen kun je als bedrijf succesvol zijn en blijven. Juist in tijden waar verandering de enige constante is.

De organisaties van de toekomst zijn die organisaties die zich voortdurend weten te anticiperen op die steeds veranderende context. Zij zetten hun medewerkers op 1 en zorgen dat zij niet alleen geïnformeerd zijn maar ook gemotiveerd en toegerust om bij te dragen aan succes. Een sterk werkgeversmerk en een duidelijke visie op employee engagement en aligment zijn daarbij onontbeerlijk.

Bea Aarnoutse, strategy director en partner bij bureau PROOF | change, leadership & employee alignment en Frederike van Urk, directeur communicatie bij het iconische merk HEMA, weten alles van het onderwerp employee alignment en zijn daar elke dag mee bezig.

Elk op hun eigen manier en sinds 2020 als partners in crime. Tijdens deze vakimpuls vertellen zij meer over de theorie en de praktijk. Nemen zij je mee in vernieuwende inzichten, delen zij de 10 employee alignment tips en laten ze je op een inspirerende en interactieve manier weten hoe je werkt aan alignment in een tijd waar verandering de enige constante is. Een aanrader voor alle medior en senior communicatie en HR business partners en adviseurs.

Over de sprekers

Foto Bea Aarnoutse - vierkant.jpg

Bea Aarnoutse

Bea Aarnoutse is strategy director en partner van PROOF en auteur van Alignment 2.0 en het onlangs verschenen Happy change. PROOF is gespecialiseerd in verandercommunicatie en leadership- en employee alignment. Gedurende haar twintig jarig bestaan heeft het PROOF-team een belangrijke rol bij veel verandertrajecten van haar opdrachtgevers en zorgde voor stevig onderscheidend werk op het gebied van internal branding en employer branding. Nationaal en internationaal. Voor diverse klanten wordt op de Veemarkt in Amsterdam dagelijks gewerkt aan effectief en prijswinnend werk. Juist de combinatie van denk-en-doekracht resulteert in succesvolle samenwerkingen met klanten.
Frederike 220x220.jpg

Frederike van Urk

Houdt van verhalen, verandering en van verbinding. Directeur corporate communicatie bij HEMA en mag meebouwen aan één van de mooiste Hollandse merken in roerige tijden. Is al meer dan 25 jaar betrokken bij diverse communicatievraagstukken en adviestrajecten bij grote en kleine organisaties in Nederland en daarbuiten, aan alle kanten van de tafel.

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 juni. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.