Over Gedragsverandering ♥ video

Gedragsverandering ♥ video

In het webinar laten we jou zien hoe je gedrag van jouw doelgroep kunt beïnvloeden met video. We geven je tips hoe jij met video een belangrijke bijdrage levert aan gedragsverandering. Bob van Dam van de Behavior Change Group, André Freyssen en Alfred Noomen van VideoAgency bundelen hun kennis en verbinden deze samen op het gebied van gedragsverandering. De presentatie is vanmiddag in handen van Samantha Coleridge.

Bob van Dam kijkt vanuit de gedragspsychologie en onderzoek naar deze beïnvloeding. Ken je doelgroep, wat beweegt hen? Welk gedrag zou je anders willen zien? En hoe maak je een strategie die op gedragsverandering is gebaseerd?

André Freyssen en Alfred Noomen denken in beeld en met hun expertise en ervaring weten zij als geen ander om de strategie te vertalen naar beeld. Ze delen een aantal succesvolle video’s die onderdeel uitmaakten van een campagne en welke sterk inspeelde op gedragsverandering. André Freyssen zoomt door middel van een voorbeeld in op dilemmacommunicatie en hoe je in gesprek kan gaan met je doelgroep door open en eerlijk dilemma’s aan te kaarten.

Wanneer is een campagne succesvol? Hoe kwam de campagne tot stand en heeft dit geleid tot gedragsverandering? Om deze vragen te beantwoorden sprak André Freyssen met Pieter Bas Simons, manager bestuurscommunicatie en veiligheid City of Rotterdam. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb haalde begin dit jaar in een video hard uit naar relschoppers. Heeft het effect gehad? We gaan het hebben over het effect van deze video. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 juni 2021. Voor het college is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen