Over Communicatie in een interculturele samenleving - Angela van der Kooye

Communicatie in een interculturele samenleving - Angela van der Kooye

Wie is je vader, wie is je moeder?

De bron van communicatie in een interculturele samenleving is een opeenstapeling van achtergronden, leefomgevingen en leefwijzen. Angela van der Kooye, voorzitter van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) Suriname neemt je mee in de uitdagingen van het communicatievak in een interculturele samenleving. Vertrekpunt is het boek Wie is je vader, Wie is je moeder? over hoe Surinamers communiceren. Als je meer inzicht hebt in verschillende perspectieven en unieke wijzen van communiceren, dan ben je ook beter in staat diverse communicatiestijlen effectief in te zetten.

In dit bijzondere webinar word je uitgedaagd goed stil te staan bij je eigen bronnen en de perspectieven die je doelgroepen hanteren. We weten dat contexten – ook die van jezelf natuurlijk – de betekenis kleuren van informatie. Wat betekent dat voor de stijl die je zelf kiest als je effectief wil communiceren; speciaal in een interculturele samenleving? Aansluitend gaan we in gesprek met Angela van der Kooye en André Manning (directeur Logeion).

Angela van der Kooye heeft als communicatieadviseur in diverse organisaties in Nederland en Suriname kennis en ervaring opgedaan binnen het vakgebied. Zij was tevens een van de sprekers op het grootste communicatiecongres van het Caraïbisch gebied Wie is je vader, wie is je moeder (23 april), georganiseerd door CCPR mede in samenwerking met Logeion.

Optionele literatuur: Wie is je vader, wie is je moeder door Angela van der Kooye, te bestellen via de website van Angela.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 20,00

Kostenoverzicht:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 mei 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.