Over C-week21 – vier dagen online Kennis & Inspiratie!

C-week21 – vier dagen online Kennis & Inspiratie!

C-week21 komt eraan! Tijdens C-week21 kan je jezelf maar liefst vier dagen lang vanuit huis op verschillende momenten onderdompelen in het communicatievak. Waar worden de bakens verzet? Wie zijn de koplopers en wat kunnen we van hen leren? Wat zijn de trends in het vak? Wat gebeurt er in aanpalende gebieden?

Omdat Logeion dit jaar 75 jaar bestaat, maken we er een feestelijke (zomerse!) online editie van. Met iedere middag een waanzinnig Topcollege van o.a. Ben Tiggelaar (expert in leiderschap, verandering en gedrag) en Afdhel Aziz (USA, Chief Purpose Officer), Madeleijn van den Nieuwenhuizen (mediacriticus en rechtshistoricus) en Tom Haak (directeur van het HR Trend Institute). Op maandag 21 juni is de bekendmaking van de CommunicatieProfessional en het CommunicatieTalent van het Jaar. Verder op het programma: de eerste editie van het Groot Logeion Dictee, dagelijkse Clubhouse-meetings en volop inspiratiesessies van vooraanstaande vakgenoten en wetenschappers.

Pauline de Wilde is de presentatrice die alle elementen gedurende de week met elkaar zal verbinden.

Het programma is natuurlijk volop in ontwikkeling, komende tijd houden we je op de hoogte. Wil je zeker weten dat je niets gaat missen? Koop nu alvast je ticket op de website van C-week21!

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Meer in formatie over tickets en prijzen vind je op de website van C-week21.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.