Logo Zoeken
Webinar Online

Clubhouse voor communicatieprofessionals - Young Logeion

maandag 19 april 2021 van 15:30 uur tot 16:30 uur
YL Webinar Clubhouse_705x220.jpg

Clubhouse is de nieuwste hit in het sociale medialandschap. Om je wegwijs te maken met deze app organiseert Young Logeion een webinar voor young professionals met Sanne van Lent. Sanne is social media en pr specialist, gespecialiseerd in Clubhouse en werkzaam bij marketing-, content- en communicatiebureau LVB. Je ontdekt waarom Clubhouse relevant is voor communicatieprofessionals en hoe je de app kunt inzetten in je communicatiestrategie.

(Voor deelname aan dit webinar is een Clubhouse-account niet nodig.)

De app Clubhouse is de nieuwste hit in het sociale medialandschap. Steeds meer mensen ontvangen een invite en kunnen meeluisteren en meepraten in gesprekken over diverse topics. Ook voor communicatieprofessionals biedt Clubhouse veel kansen.

Om jou als young professional wegwijs te maken met de app organiseert Young Logeion een webinar met Sanne van Lent. Sanne is social media en pr specialist, gespecialiseerd in Clubhouse en werkzaam bij marketing-, content- en communicatiebureau LVB.  

Naast een introductie en rondleiding door de app gaat Sanne in op vragen als ‘Wat is Clubhouse?’ ‘Hoe maak ik een profiel aan?’ en ‘Hoe werkt de app?’. Je ontdekt waarom Clubhouse relevant is voor communicatieprofessionals en hoe je de app kunt inzetten in je communicatiestrategie. Ook is er volop ruimte voor jouw brandende vragen.

(Deze sessie wordt niet opgenomen)

Na afloop van het webinar praten we na op Clubhouse. Als je al een Clubhouse-account hebt, meld je dan ook alvast aan voor het event ’Young Logeion praat na: Introductie Clubhouse voor commprofs’ in Clubhouse op maandag 19 april.

 

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00
Niet-leden young professionals tot 30 jaar
€ 10,00

Voor dit webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Young Logeion: gratis 
Niet-leden young professionals tot 30 jaar: € 10,00

Leden: € 17,50
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 april 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.