Over Clubhouse voor communicatieprofessionals - Young Logeion

Clubhouse voor communicatieprofessionals - Young Logeion

Hoe gebruik je Clubhouse in jouw communicatiestrategie?

(Voor deelname aan dit webinar is een Clubhouse-account niet nodig.)

De app Clubhouse is de nieuwste hit in het sociale medialandschap. Steeds meer mensen ontvangen een invite en kunnen meeluisteren en meepraten in gesprekken over diverse topics. Ook voor communicatieprofessionals biedt Clubhouse veel kansen.

Om jou als young professional wegwijs te maken met de app organiseert Young Logeion een webinar met Sanne van Lent. Sanne is social media en pr specialist, gespecialiseerd in Clubhouse en werkzaam bij marketing-, content- en communicatiebureau LVB.  

Naast een introductie en rondleiding door de app gaat Sanne in op vragen als ‘Wat is Clubhouse?’ ‘Hoe maak ik een profiel aan?’ en ‘Hoe werkt de app?’. Je ontdekt waarom Clubhouse relevant is voor communicatieprofessionals en hoe je de app kunt inzetten in je communicatiestrategie. Ook is er volop ruimte voor jouw brandende vragen.

Na afloop van het webinar praten we na op Clubhouse. Als je al een Clubhouse-account hebt, meld je dan ook alvast aan voor het event ’Young Logeion praat na: Introductie Clubhouse voor commprofs’ in Clubhouse op maandag 19 april.

 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 35,00
Niet-leden young professionals tot 30 jaar € 10,00

Voor dit webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Young Logeion: gratis 
Niet-leden young professionals tot 30 jaar: € 10,00

Leden: € 17,50
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 april 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.