Over Change the Script

Change the Script

Storytelling als versneller van verandering

Inclusief het boek "Change the Script" van Theo Hendriks t.w.v. € 19,95!

Verandering is de nieuwe constante binnen organisaties. Dat vraagt veel van leidinggevenden én van communicatieprofessionals. In deze praktische workshop laat Theo Hendriks je kennismaken met de kracht van storytelling bij verandering. Je leert de fijne kneepjes van storytelling bij verandering en je verkent manieren en technieken waarmee je het veranderverhaal van je organisatie kunt ontwikkelen.

De workshop bestaat uit een inleidend en een praktisch gedeelte. In het eerste deel gaat Theo Hendriks in een inleidend verhaal kort en krachtig in op de kracht van verhalen bij verandering. Daarin krijg je een aantal simpele handvatten om grip te krijgen op het vertellen van verhalen rond verandering.

Na de pauze gaan we zelf in groepen aan de slag. Na een opwarmende oefening maak je met elkaar een tot de verbeelding sprekend veranderverhaal. Als afsluiter van de workshop worden al deze verhalen verteld. Aan het eind ontvangen alle deelnemers een exemplaar van het boek Change the Script.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 55,00
Logeion Young Professionals: 27,50
Niet-leden: € 95,00

Prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief het boek "Change the Script" van Theo Hendriks t.w.v. € 19,95. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 juni.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen