Over Dagvoorzitter in één dag (herhaling)

Dagvoorzitter in één dag (herhaling)

Modereren kun je zelf

Wegens succes herhaald!
Soms huur je een dagvoorzitter in omdat de investering opweegt tegen wat het oplevert. En net zo vaak besluit je als communicatieprofessional het proces zelf te modereren. Om de benodigde vaardigheden daarvoor nét even beter onder de knie te krijgen, organiseert Logeion in samenwerking met Dagvoorzitter.nl de workshop ‘Dagvoorzitter in één dag’. Ontdek het tijdens de workshop op Universiteit Twente in Enschede.


Communicatieprofessionals zijn prima in staat een interview af te nemen, maar onderschatten vaak de specifieke vaardigheden die nodig zijn om tijdens bijvoorbeeld een congres een vraaggesprek te leiden. Welke interviewtechnieken kan je als moderator in welke situatie nu het beste inzetten? Daarnaast bestaan er verschillende manieren van interviewen: welke vorm past het beste bij de bijeenkomst die jij modereert?

Steeds meer bijeenkomsten worden opgebouwd rond interactie met de zaal. Deelnemers gaan in gesprek met de spreker of gaan met elkaar in debat. Hoe breng je de interactie in de zaal op gang? Op welke manier ben jij als moderator in staat om de zaal te voeden? Of een debat te leiden?

Wat leer je tijdens deze workshop?
In deze workshop leer je van professioneel dagvoorzitter én trainer Jan-Jaap In der Maur de basis van het modereren en passeren de belangrijkste vaardigheden van een gespreksleider de revue. In der Maur vertelt wat nu wel en niet jouw rol is als moderator en je krijgt tips en trucs aangereikt waar je in de dagelijkse praktijk gelijk mee aan de slag kan.

Ook komen interviewtechnieken en de verschillende vormen van interviewen aan bod en ga je aan de slag met modereervaardigheden. Je krijgt hierdoor de kans om de opgedane kennis direct in te zetten en je eigen leereffect te vergroten. Na afloop krijg je een map met relevante artikelen en praktische tips mee naar huis.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor communicatieprofessionals die het interviewen en modereren willen leren of nóg beter onder de knie willen krijgen. Je hoeft niet eerder gemodereerd te hebben.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 45,00
Logeion Young Professionals: 22,50
Niet-leden: € 85,00

Dit is een bijdrage aan de organisatie- en administratiekosten van Logeion.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 april 2015.

Deel met anderen